10 årsjubileum Landsfinalen

10års jubileum
Veikle Balders Landsfinale for kaldblods 2-åringer på
Biri Travbane
9.-10.okt.2020.

Gull Odina, vinneren av Landsfinalen 2019 og Dagens Hest.

På grunn av coronapandemien er de fleste offisielle hesteutstillingene, som tidligere har dannet et landsomfattende kvalifiseringsgrunnlag for deltagelse i Veikle Balders Landsfinale, nå avlyst. Veikle Balder beklager dette. Det har vært stor etterspørsel fra både hesteeiere og publikum om Landsfinalen og hva som skulle skje i år. Derfor er det en glede for oss å kunne invitere til Veikle Balders Landsfinale 2020! I år blir det uten forhåndskvalifisering og innmelding skjer etter «Først til mølla-prinsippet», begrenset til maks 40 hingster og 40 hopper. Alle eiere av kaldblods 2-åringer får tilsendt invitasjon.

Landsfinalen vil bli arrangert etter samme mal som tidligere. Det blir fellesvisning i ring, eksteriørbedømmelse og travprøve. Seks hester i hver klasse går videre til semifinale lørdag formiddag. Der velges det ut tre hopper og tre hingster til en finale, der disse så rangeres i kvalitet I, II og III. Som tidligere blir det pengepremier til alle som går videre. Beste hoppe og beste hingst får kr.18000, kr.10000 til kval II og kr.6000 til kval III, mens 6 semifinalister får hver kr.4000. I tillegg kommer mønstringspremie til beste mønstrer og diverse gavepremier. Det blir også en sølvpokal fra DNT til Dagens hest, som er en konkurranse mellom beste hoppe og beste hingst.

Samme helg er det kåring av kaldblods avlshingster og en V75 kjøring med bare kaldblodsløp. Bl.a. går begge finalene i Veikle Balder Cup denne lørdagen på Biri.

Innmeldingsfrist Veikle Balders Landsfinale er tirsdag 1.sept.
Meld via mail til [email protected]
Mailen merkes «Landsfinalen 2020». Dersom du ikke har mail, så meld på til Egle Morstad, tlf. 41753577. Oppgi hestens navn, utstiller og eier, oppstallingsted, ca. tidspunkt for ankomst og avreise, din mailadresse og bankkonto nr. (for pengepremien).
Innmeldingsavgift kr. 700. betales til bankkonto nr. 2050.31.83006.
Vipps kan benyttes: Veikle Balder 510895. Oppgi hestens navn.
NB! Innmeldingen er ikke gyldig før avgiften er registrert innbetalt. Først til mølla.
Eier eller ansvarlig innmelder må være medlem i Veikle Balder før innmeldingsfristens utløp. Ikke medlem ennå? Meld deg inn her: www.veiklebalder.no/foreningen/bli-medlem/
Vi tilbyr reisetilskudd, inntil kr 2000., for 2-åringer som er oppstallet mer enn 30 mil fra Biri Travbane.

Olav, vinneren av hingsteklasse Landsfinalen 2019