Klasseløpshelgen – et høydepunkt for kaldblodssporten og for Veikle Balder

Tor Finstad og Merete Viksås var blant dem som tok imot folk på Veikle Balders stand.

Veikle Balder hadde egen stand under Klasseløpshelgen på Bjerke. Folk koste seg på tråkka, og kaldblodsfolket var til stede i stort antall.  Det var satt opp egen buss tilreisende fra vår søsterorganisasjon Sleipner i Sverige, og de fikk en flott opplevelse. Jonny Norby fra Sleipner hadde aldri opplevd noen gang på en travbane at publikum applauderte i et kaldblodsderby to runder fra mål. Han formidlet at påmelding til neste år allerede er i gang.

Kaldblodsauksjonen på lørdag var også positiv, med en snittpris på 41000,-. Faks Stjernen ble den dyreste kaldblods. Den gikk til Kjetil Djøseland for 140000,-

På standen på publikumsplass fikk Veikle Balder mange nye medlemmer. Kjente navn som Tor Martin Moe, Tobias Gudmestad og eier av Tekno Odin, Elfinn Edvartsen er nå medlem i foreningen. Veikle Balder vil også rette en stor takk til Bjerke som var med å legge til rette for at Veikle Balder for første gang var til stede under Klasseløpshelgen. Dette frister til gjentagelse for organisasjonen.