VEIKLE BALDER CUP KVAL 7 & 8

Trav

Foto: Hesteguiden
Vinner av Veikle Balder Cup 8 Klosterskogen Ty Li
Kusk: Lars A Kolle
Eier: Pål Kristoffersen og Tom Bjølgerud

På Forus 30. april vant Solberg Jerla med Øystein Tjomsland i vogna Veikle Balder Cup kval og fikk med seg fine 20 000;- i førstepremie. Hoppa, etter Mørtvedt Jerkeld u Solberg Ragni e Braute, ledet hele løpet i stor stil, selv om de andre nærmet seg noe på slutten. Lindi Ø.K. ble nr to foran Motveit Mai. Solberg Jerla eies av Tormond Gudmestad og er oppdrettet av Lars Solberg.

 

Ty Li med Lars Anvar Kolle i sulkyen vant Veikle Balder Cup kvalet på Klosterskogen på Kristi Himmelferds dag (9/5). Hoppa leverte en solid avslutning og vant lett foran Hovsjerka og Viktor K, på fine 1.29.2/2140m. Favoritten Mjølner Lotta drog det meste av løpet i bra fart, men galopperte inn på oppløpet.

Ty Li eies av Tom Bjølgerud og Pål Christoffersen, oppdretter er Nils-Ole Robøle. Ty Li er ei fem års hoppe etter Lome Elden under Ty Ina e Rigel Jo. Topphoppa Oleanne er mormorsmormor til Ty Ina .

 

Veikle Balder gratulerer begge de fine hoppene og ønsker dem lykke til i finalen!

 

Kval 6 ble avlyst.