25 hopper og 25 hingster kvalifiserte til Veikle Balders Landsfinale

Invitasjoner sendt til de 50 kvalifiserte hestene.
Invitasjoner sendt til de 50 kvalifiserte hestene.

Tidligere i uka gikk det ut 50 invitasjoner med posten til eiere av de kvalifiserte toåringene. I år var det nøyaktig like mange hopper som hingster som var kvalifiserte og det var jo artig!

Innmeldingsfristen er 18. oktober. Alle hestene må melde seg på ved å bruke skjema vedlagt invitasjonen, samt å betale innmedlingsavgiften på kr 200;- – for mer info se brevet.

Veikle Balder håper at så mange som mulig har mulighet til å komme til Biri 7.-8. november og delta på denne finalemønstringen av toårige kaldblodshester.

Velkomne alle sammen!

 

Om noen har noe de ønsker å selge eller annonsere i Utstillingskatalogen, så ta kontakt med Veikle Balder på [email protected]

 

Mer informasjon om tidligere Landsfinaler finns HER of resultater fra i fjor : HINGSTER og HOPPER.

Stolt Elken fjorårets vinner i hingsteklassen. vist av eier og oppdretter Dagfin Sæthre.
Stolt Elken fjorårets vinner i hingsteklassen. vist av eier og oppdretter Dagfin Sæthre.

Her er en liste over de 50 kvalifiserte:

Namn Utstillingssted Eiernavn Far
HOPPER      
Bjørlikos Namdal travpark Bjørlia Veterinær og Avlsstasjon, Alm Viktor
Brazze Sara Momarken Dolvik,Kjell Moe Odin
Dag Eldmi Stend Vevle,Jonas Järvsöviking (SE)
Dotterud Stjerna Stend Rykkje,Roger Dotterud Teddy
Dreng Marida Førde Skilbrei,Tor Åsajerven
Frk. Adrena Line Seljord Felle,Line Raikkonen
Hage Loma Lyngdal Heggland, Anders Lome Elden
Kaspia Nesbyen Tuv,Kjetil Kasper Mollyn
Lauvås Else Orkdal Kvåle,Harald Voje Spik
Lauvås Emma Orkdal Kvåle,Anne Eriksen Voje Spik
Lille Vilma Skoglund Westberg,Wenche Hovde Åsajerven
Nord Gjøa Seljord Morstad,Thor Morten Voje Faks
Oriola Øksnevad Knutsen,Olav Åsajerven
Rokne Oda Norsk Hestesenter Opheim,Ola Anders Bork Odin
Røyns Lykke Skoglund Hestnes-Lande,Katinka Voje Spik
Sirikit Orkdal Aunemo,Helene Finess Moe Odin
Skeie Borka Skoglund Fremstad,Ragnar Bork Odin
Skeie Spika Norsk Hestesenter Moen,Heidi Spikeld
Skogli Polly Momarken Garseg,Atle Åsajerven
Smedheim Maia Seljord Gundersen,Helge Dotterud Teddy
Spang Remina Orkdal Skjørtvedt,Berit Eide Mørtvedt Jerkeld
Sylv Svarta Øksnevad Horpestad,Tor-Bjørn Alm Viktor
Timona Ø.K. Øksnevad Svendsen,Gunn-Elisabet V. Alm Viktor
Tin Tyra Stend Fjelltveit,Martin Tin Tveiten
Voje Diva Seljord Øverdal,Jan Kristian Alm Viktor
HINGSTER
Bokli Stjernen Jarlsberg travbane Foss,Tore Åsajerven
Brattvolds Kasper Stav Karlsen,Knut H. Briskeby Philip
Bråtnesfaks Norsk Hestesenter Utvoll,Steinar Järvsöfaks (SE)
Gompen Elden Seljord Gumpen,Elin Lome Elden
Gull Ygg Seljord Morstad,Thor Morten Dotterud Teddy
Gyri Gutten Seljord Kaasin,Olav Åsajerven
Hanse Birken Norsk Hestesenter Smedsrud,Hans K. Mørtvedt Jerkeld
Huldre Rapp Jarlsberg travbane Romtveit,Lars O. Norheim Faksen
Høgda Bjørn Stav Imingen,Stine Briskeby Philip
Høvding Snublefot Norsk Hestesenter Pedersen,Siv Beate Feseth Lynet
Jan Livar Skoglund Slåli,Liv Lome Elden
Jo Prinsen Sunndal Helde, Anita Voje Spik
Krovar Seljord Opheim,Leif Gunnar Sterk Odd
Lille Halvor Momarken Andersgaard,Kristin H.G. Balder
Lykkje Tveiten Stav Lindalen,Edvard Tin Tveiten
Lyn Victor Førde Horstad,Odd Alm Viktor
Mollyn Jarlsberg travbane Romtveit,Lars O. Kasper Mollyn
Morten Orkdal Kvåle, Karen Moe Odin
Rapp Castro Momarken Engen,Lillian Horgen Tore
Sikvelands Svarten Momarken Breibybråten,Wivie Alm Viktor
Spiktrollet Orkdal Struck,Synnøve Horgen Tore
Søyset Fenris Orkdal Søyseth,Lene Sjefen
T.B.’s Trøllgutt Norsk Hestesenter Gjermundshaug,Guri Feseth Lynet
Vest Vinn Seljord Sunde,Kjell Alm Viktor
Voll Odin Orkdal Hårstad,Linn Marit Moe Odin
Fjorårets vinner av Veikle Balders Landsfinale hoppeklassen og "Dagens beste 2-åring"; Åsafaksa. Fra venste oppdretter Ola Martin Aasen, Fredrik Eng (Veikle Balder), Åsafaksa, eier Hilde Mari Stumberg og Målfrid Vatne (Veikle Balder).
Fjorårets vinner av Veikle Balders Landsfinale hoppeklassen og «Dagens beste 2-åring»; Åsafaksa.
Fra venste oppdretter Ola Martin Aasen, Fredrik Eng (Veikle Balder), Åsafaksa, eier Hilde Mari Stumberg og Målfrid Vatne (Veikle Balder).

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.