33 HESTER MELDT TIL VEIKLE BALDERS LANDSFINALE 2013

Framside katalog Landsfinale

Katalogen til Veikle Balders Landsfinale er nå trykket og sendt ut. Det er hele 33 av de 48 kvalifiserte hestene som har meldt seg på denne finaleutstillingen på Biri Travbane 8.-9. november. Femten hopper og atten hingster kjemper og pengepremier, samt heder og ære. Mer info, med linker til katalog og meldte hester finnes under fanen «Arrangement» og «Landsfinalen 2013» på denne hjemmesiden.

Katalogen har 56 sider. Den selges på Biri under Landsfinalehelga, men om du ønsker å forhåndsbestille den kan det gjøres ved å betale kr.65. (50 + porto) via nettbank til konto nr. 2050 31 83006. Husk å oppgi korrekt postadresse !  Så snart innbetaling er skjedd, sendes katalogen pr. post.

Veikle Balder takker sponsorer, samarbeidspartnere og annonsører! Tusen takk! Uten deres støtte kunne vi ikke arrangert Landsfinalen.

Sponsor/samarbeidspartner-liste:

Norsk Hestesenter, Starum – www.nhest.no

Det Norske Travselskap – www.travsport.no

Biri Travbane – www.biritrav.no

Trav og Galopp Nytt – www.tgn.no

Felleskjøpet – www.felleskjopet.no

AGRIA Dyreforsikring – www.agria.no

ImproWin – www.vitalityinnovation.no

Lygnasæter – www.lygna.no

Honne Hotell og Konferansesenter, Biri – www.honne.no

Mjøsa Hesteklinikk – www.mjosa-hesteklinikk.com

 

Spang Odina e Moe Odin ble stilt som nt 1 i kvalitet på Nossum 10. august og er dermed kvalifisert til Veikle Balders Landsfinale 2013.
Spang Odina e Moe Odin  er katalog nr 26 på Veikle Balders Landsfinale 2013.

PROGRAM FOR HELGA 8.-9. NOVEMBER BIRI TRAVBANE:

 • Kåringa
  • Eksteriørbedømmelser fredag fra kl 9:00
  • Travprøver lørdag fra 11:30
  • Sluttoppstilling lørdag kl 12:00
 • Veikle Balders Landsfinale
  • Eksteriørbedømmelser fredag fra kl 9:00
  • Travprøver fredag fra 13:30
  • «Semifinaler» fredag fra 15:30
  • Finale lørdag ca 12:30
 • NHS/ Biri/ DNT
  • Gratisforedrag (primært for hestelinjene) fredag kl 11-13
 • Oppland Hesteeier Forening og DNT
  • Fagseminar på Honne fredag fra kl 18:30
 • Rikstotoløp
  • Lørdag fra kl 13:30 bla. med Biri Oppdrettningsløp

 VEIKLE BALDER ØNSKER ALLE VELKOMNE PÅ LANDSFINALEN!

Utstillingskomitèen

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.