NYHET VEIKLE BALDERS LANDSFINALELOTTERI!

Nå inngår både booking- og føllavgift i alle tre hingstene; Moe Odin, Tekno Odin og Åsajerven, om du vinner en av gevinstene!

Moe OdinTekno OdinÅsajerven

Ved oppstart av Landsfinalelotteriet var eierne av Moe Odin; Stall 17H ved Arvid Grønheim og Tor-Martin Moe, Tekno Odin; Stall Supertraver ved Elfinn Edvartsen og Ove Husebø, og Åsajerven; Ola Martin Aasen, så snille og støttet Veikle Balder med gratis føllavgifter i alle tre hingstene. På Tekno Odin inngikk bookingavgiften også da han står tilgjengelig i Norge kun på fryst sperma. Nå har Arvid Grønheim og Spang-Berg Hingstestasjon gått inn og gitt Landsfinalelotteriet bookings avgift på Moe Odin og Ola Martin Aasen har gjort det samme på Åsajerven. Veikle Balder er ydmyke og takknemmelighet for den flotte støtten Landsfinalen får fra hingsteeiere og avlsstasjonene. Vi er også veldig glade for at så mange vil kjøpe lodd for å støtte Landsfinalen og ha mulighet til å vinne disse flotte premiene.

 

Lotteriet har godkjenningsnummer 1152797 hos Lotteritilsynet og trekningen vil gå som avtalt på Veikle Balders Generalforsamling 25/2-17, Hotell Linne ved Bjerke. Generalforsamlingen starter kl 1800 og det vil bli fellers middag etterpå. Mer info om generalforsamlingen finner du HER. Alle er hjertelig velkomne på generalforsamlingen for å delta på den og på trekningen i Landsfinalelotteriet. Det er til nå solgt over 600 av de 999 lodda.  Pass på å kjøpe nå, for de går unna! Du kan altså vinne gratis sprang og føllavgift i tre av våre beste hingster! Lodd kjøpes ved å sette inn kr 200;- pr. lodd på konto 2050.38.45394. Merk betalingen med navn, telefon, mail og adresse. Lodd blir da tilsendt når betalingen er registrert. Bor du i utlandet kan du også kjøpe lodd; IBAN nr NO7020503845394 SWIFT: TOTENO21. Du må da merke av at betaler betaler både avsender og mottakers avgifter til banken! Et lodd koster ca 212;- SEK pr 3/1-17, men det varierer en del så best at du overfører i NOK eller sjekker dagens kurs før kjøp fra utlandet. Du kan også kjøpe lodd på de fleste løpsdagene på Bjerke (kun kontant), kontakt Vidar Arnesen tlf 951 38 620. Våre distriktskontrakter Kristine Støen Kivle tlf 952 57 573 på Jarlsberg/Klosterskogen og Grete Cecilie Skaar tlf 9020314 på Sørlandet har også loddbøker. Under løpsdagen den 25/2-17 på Bjerke og på generalforsamlingen vil det også bli solgt lodd, da går det å betale med VISA.

 

Mer info om Landsfinalelotteriet og hingstene finnes HER.

14317339_10153763002946681_6746960683557953486_n

 

Tusen takk igjen til hingsteeierne og til alle som støtter opp og kjøper lodd!

 

For spørsmål – ta kontakt med Målfrid Vatne (tlf 907 16 901, mail [email protected])

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.