42 HESTER FRA HELE LANDET MELDT TIL LANDSFINALEN!

 

Av de 57 kvalifiserte hestene har hele 42 toåringer meldt seg på Landsfinalen 2017. Det er jevn fordeling mellom kjønna med 22 hopper og 20 hingster. I år har vi virkelig hester fra alle landsdeler og det synes Veikle Balder er ekstra artig, siden dette er en LANDSfinale! J Tone Pettersen kommer helt fra Børstadbotn i Troms med sin Mellem Bris, og vi har også langveisfarende hester fra Vestlandet, Sørlandet og Trøndelag. Mange flotte og spennende hester er meldt og Veikle Balder ønsker dem, utstillere og alle andre hjertelig velkomne til Biri 21.-22. oktober!

Det er fortsatt mulighet for å melde seg på banketten på Honne lørdagskvelden med start kl 1900 med bildevisning fra dagen, åpen bar og sosialt samvær ca kl 2015 blir det buffe og litt senere kaldblodsquiz med fine premier. Påmelding innen 16/10 til [email protected]. Kostnad kr 325;- + drikke, betales på plass.

 

 

Program for Landsfinalen:

Lørdag 21.okt: (Kåring av kaldblodshingster foregår parallelt)

09.00 – 09.45. Registrering  i vekta.

                  Ta med hestepass/ vaksinasjonsattest. Her får dere nummerbrikker samt «ID-kort» til dere                      selv.

                  Nummerdekken til travprøven deles ut til hestene i stallområdet.

09.45.       Informasjon til utstillere.

                  Ved stall 2 på Mjøssiden gis det informasjon om dagen til utstillere.

10.00.       Visning i ring 1 og 2.

                  For eksakte tider se detaljert tidsskjema i katalogen. Trykk her (legg til PDF Kopi Tidsjema)

                  Endringer kan forekomme.  Alle hester skal fotograferes; enten før, eller rett etter visning.

Ca 15.00. Travprøve 1000m.

                  Hoppene starter først, ca. 15.00 og hingster ca. kl 15.30.

                  Hestene samles ved oppsamlingsvolten, og tre og tre hester slippes opp i banen for                                travprøve. Kjør fram til målområdet og vend opp hestene omtrent samtidig. Linjestart.

                  Tidtaking siste 500m.

19.00.        Bankett. Middag og sosialt samvær med fremvisning av gamle og nye hestebilder på

                  Honne Hotell og Konferansesenter

Søndag 22. oktober:

Ca.10.30. Premiering.

                    Premiering av hingster og hopper. Det velges ut 6 hingster og 6 hopper til en kvalitets-

                    mønstring. Utdeling av TGN`s sølvpokal til beste mønstrer.

Ca 13.00  kvalitetsoppstilling og Finale.

                    Finale med 3 hingster og 3 hopper som rangeres i kvalitet

                    Til slutt en superfinale mellom spisshingst og spisshoppe.  Landsfinalens beste unghest

                    kåres.  Vinneren tildeles DNT`s sølvpokal.

 

Katalogen se her: Veikle Balder katalog 2017

 

Liste over meldte hester se her: Meldte hester Landsfinalen 2017

 

Brev til utstillere: Brev, vedlagt program 2017

 

Utstillingskomiteen ønsker alle hjertelig velkomne!

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.