60 toåringer kvalifisert til Veikle Balders Landsfinale 2016!

VEIKLE BALDERS LANDSFINALE 2016

 

rosett

 

Veikle Balders Landsfinale er en uoffisiell finaleutstilling for toårige kaldblodshester. Den blir arrangert på Biri Travbane i samband med avlsvurderingen av avlshingster fredag 4. og lørdag 5. november 2016. Landsfinalen består i en vanlig eksteriørbedømmelse og en travprøve for vogn i banen. De tre beste i hver klasse (hopper og hingster) gikk videre til lørdagens finale. I år er hele 60 hester kvalifisert; 34 hingster og 26 hopper. Eierne av disse hestene har fått invitasjon sendt pr post.

 

Veikle Balders Landsfinale har to klasser med følgende kvalifikasjonskrav:

I)   2-års hopper med tildelt sløyfe + stilt i kvalitet ved offisiell unghestutstilling under 2016.

II)  2-års hingster med tildelt sløyfe ved offisiell unghestutstilling under 2016.

 

alm-svarten-statue

Premier Landsfinalen. Dagens hest får sølvpokal gitt av DNT og kvalitet I hingst og hoppe får hver sin Alm Svarten tre gitt av Norsk Hestesenter på Starum.

 

 

PREMIER:

Det er pengepremier til de tre beste i hver klasse; 15 000;- kr til Kvalitet I (altså klassens vinner), 8000;- kr til Kvalitet II og 4000;- til Kvalitet III. Videre får alle hestene Veikle Balders Rosett og deltagerpremie.  Alle får også deltagerdiplom med bilde av hesten.

 

Det tas ut 6 hester i hver klasse til en semifinale og de tre som ikke går til finalen får gavepremier og Agriadekken. Finalistene får, i tillegg til pengepremier, også et innrammet diplom både til eier og oppdretter, samt premiesløyfer med Veikle Balder logo. De to vinnerne får også, foruten Veikle Balders Ulldekken, et rosettbånd i nasjonalfarger (se bilde nedenfor).

 

Til slutt blir det en liten ekstra finale mellom beste hingst og beste hoppe; «Dagens beste toåring», Vinneren der får sølvpokal fra DNT samt en BIS rosett fra Veikle Balder. Kvalitet I hingst og hoppe har også fått Alm Svarten statue i tre som er gitt av Norsk Hestesenter, se bilde over. Trav og Galopp Nytt gir også i år premie i form av en pokal til beste mønstrer.

 

Vest Vinn e Alm Viktor beste hingst Landsfinalen 2014

 

TRANSPORTTILSKUDD:

Alle hester som står oppstallet over 30 mil fra Biri vil få transporttilskudd på kr 2000;- pr hest.

 

INNMEDLING:

Innmelding skjer ved å bruke skjema vedlagt invitasjonsbrevet og sende eller maile til adressen i brevet. Innmeldingsfristen er 10. oktober!

 

Om noen ønsker å annonsere i vår Utstillingskatalog så ta kontakt på [email protected]

VELKOMMEN TIL VEIKLE BALDERS LANDSFINALE PÅ BIRI 4.-5. NOVEMBER!

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.