Årskavalkaden 2016

Veikle Balders Årskavalkade 2016 er snart i trykken og den skal være i medlemmenes postkasse før jul. Det blir en 68 siders trykksak i A4-format som tidligere, spekket med kaldblodstoff inkl. annonser med hingstekatalog. Noe av innholdet kan røpes nå; utfyllende reportasje fra årets Landsfinale med masse bilder, «Årets som har gått i Veikle Balder», historisk stoff, artikkel om Veikle Balders Hedersprismottager Terje Borstad, vinneren av diktkonkurransen og mye mer.

 

årskavalkade 16

 

Medlemsbladet sendes til alle betalende medlemmer i Veikle Balder. Har du ikke betalt kontingenten så betal nå med en gang, så du er sikret deg Årskavalkaden! Er du ennå ikke medlem, så er du hjertelig velkommen! Betalt medlemskap etter 1. desember 2016 gjelder også for hele 2017! Om du skynder deg å melde deg inn vil du altså få både Årskavalkaden 2016 og 2017, samt Veikle Balders Vårnummer i mai. Du er også med og støtter foreningen i vårt arbeid for vår fantastiske kaldblodshest!

 

Styret i Veikle Balder ønsker alle medlemmer og kaldblodsfolk en fin førjulstid – håper dere blir fornøyde og kan hygge dere med Årskavalkaden.