Bli med Veikle Balder på Sikkilsdalesseminaret 2021!

 Bli med Veikle Balder på Sikkilsdalesseminaret 2021!

Tid: 20-22. august 2021.

Sted: Sikkilsdalen.

Veikle Balder arrangerte medlemstur til Sikkilsdalen i fjor, i anledning av at det var 10 år siden foreningen ble stiftet. Etter tilbakemeldingene å dømme var arrangementet svært vellykket. Derfor har styret tatt mål av seg til å arrangere årlige seminar for medlemmene i Sikkilsdalen i årene som kommer.

Sikkilsdalen regnes som arnestedet til den moderne hesteavl i Norge og det var her kaldblodstraverens stamfar, Veikle Balder DH 04, ble sluppet som seterhingst i 1868. Sikkilsdalen ligger ved porten til Jotunheimen og kan by på storslått natur.

Planen er at vi møtes på Sikkilsdalsseter fredag 20. august. Fra det vil bli servert suppe og rundstykker i spisesalen på Sikkilsdalsseter kl. 19.00. Kl. 20.00 vil det bli informasjonsmøte i spisesalen. Lørdag legges det opp til turer utfra ferdighetsnivå. Det blir mulighet til å oppleve hestefølgene sammen med blant annet mangeårig hestegjeter i dalen Jens Tangen. På ettermiddagen vil det bli et spennende foredraget. Lørdag kveld samles vi til festmiddag i spisesalen. Måltidet tilberedes med lokale råvarer og kan absolutt anbefales! Søndag formiddag vil det bli paneldebatt med temaet «Kaldblodstraveren i framtidens travsport». DNTs nestleder Ingolf Herbjørnrød, Rikstotos nestleder Fredrik Eng og Veikle Balders leder Sigmund Vister vil være paneldeltakere.

Pris for alt dette er kr 2400,- Det inkluderer overnatting (sengeklær inkludert) fra fredag til søndag. Suppe og rundstykker fredag kveld. Frokost med matpakke lørdag. Middag lørdag kveld og frokost på søndag. Ønsker du å bo i telt eller bobil kan du også delta. Da betales campingavgift direkte til Sikkilsdalsseter ved oppmøte. Det koster kroner 600 for å følge vårt opplegg. Det er inkludert festmiddagen lørdag kveld.

Kontonummer for betaling er 2050.31.83006. Husk å påfør betalingen navn på alle i reisefølget, slik at vi kan innkvartere dere i samme rom. Det er stort sett dobbeltrom på setra, men også noen enkeltrom og noen hytter med plass til opptil 5 personer.

OBS!  Endelig frist for påmelding er 15. juli 2021. 

Betaling er lik påmelding. De første 25 påmeldte er garantert plass. 

Det tas forbehold om nødvendige endringer i planene pga. den pågående Corona-pandemien.

Velkommen!

Hilsen Styret i Veikle Balder.