Bli med på en konkurranse!

Konkurranse – Den allsidige kaldblodshesten.

 

I forbindelse med Veikle Balders Vårnummer 2017 utlyser Veikle Balders redaksjonskomité en konkurranse med tema «Den allsidige kaldblodshesten». Vi vil få frem historier om kaldblodstravere som er brukt i gjerne flere grener innom hestesporten og/eller arbeid for å vise hvor flott og allsidig denne fine norske hesterasen er! Vi søker bidrag som korte historier fra det virkelige livet, bilder/bildeserier (med bildetekster), portrett av en allsidig kaldblodshest, dikt eller hva det måtte være av skriftlige bidrag og helst illustrert med bilder. De grener vi gjerne vil belyse er
a) Arbeidskjøring med kaldblods (skogskjøring, pløying etc.)
b) Kjøresport
c) Ridning; sprang, dressur, western etc.
d) Terapiridning/inn på tunet
e) Barokk/tournerspel
f) Travsport inkl Montè
g) Annet
Veikle Balder forbeholder seg retten til å redigere/forkorte innkomne bidrag. Alle bilder som brukes må være tatt av innsender eller at du/dere har godkjenning fra fotograf. Navn på fotograf må stå i tittel på bildet. Veikle Balder forbeholder seg retten til og kostnadsfritt å benytte seg av alle innsendte bidrag.

IMG_7789

IMG_7790

Alle som sender inn vil få en Veikle Balder t-skorte og vinneren vil få en Veikle Balders allværsjakke til en verdi av 1200;- kr.
Tidsfrist: 25. mars 2017.
Bidrag sendes [email protected]
Om det er noen spørsmål så ta gjerne kontakt med Målfrid Vatne på 90716901.

Veikle Balders redaksjonskomité håper på stort engasjement ute i kaldblodsmiljøet så vi får muligheten i vårt medlemsblad til å vise frem hvor masse kaldblodshesten kan brukes til. Så ta pennen og/eller fotoapparatet fatt og bidra med innslag! Lykke til og på forhånd tusen takk!

MVH Målfrid Vatne
Veikle Balder