Briskeby Rauen vinner av kvalifisering nr. 3 i Veikle Balder Cup 2013

Briskeby Rauen

Den 5-årige hingsten Briskeby Rauen gjorde et sterkt løp på Bjerke lørdag 23. mars og vant kvalifiseringsløp nr. 3 i Veikle Balder Cup. Hesten startet fra 80 m tillegg i det tynne sjuhestersløpet. Etter drøyt en runde var feltet samlet, fortsatt med nr 1 Siljevinna V.H. i teten. På sistelangside måtte hun gi tapt for Mjølnerød Faksa som tok over teten. Gjennom siste sving angrep hestene fra lengst tillegg og det ble et spennende oppløp. Lex Lodney ledet til det var igjen ca. 100m da Briskeby Rauen tok seg forbi og vant med en lengde. Eier av Briskeby Rauen er Dag Erik Raastad, Roa og oppdretter er Anna Elise Briskeby, Roa, mens Olav Mikkelborg satt ved tommene. Veikle Balder gratulerer alle sammen og ønsker dem lykke til i finalen av Veikle Balder Cup på Leangen under midtsommer travet.

 

Nr to ble Lex Lodney, som også gjorde et godt løp, mens Tekno Jerkmin spurtet bra. Alle fikk med seg fine poeng i kampen om finaleplass på Leangen. Poengberegning i forsøkene er 30-12-8-6-4-3-1-(1) poeng.

 

 

Tre kvalifiseringer, av ti, er nå kjørt i Veikle Balder Cup 2013. Det har dessverre vært få hester meldt til disse fine løpene. Troligvis skyldes det at folk er redde for å melde i løp med mye tillegg. Vi er ikke så vant med det. Denne serien er dog bare for fire og femårige hester, så det gir en begrensning som eiere/trenere av disse hestene bør utnytte. Hvis vi ser hvordan de tre første løpene har gått, så har det vært spredning på fra hvilken startvolte de som har vunnet og blitt nr to har vært på. Først løpet ble vunnet av Norheim Jærv som stod på 40 m tillegg, mens toeren Ulsrus Ulf hadde 20 m tillegg. Løp nr. to ble vunnet av Røyns Kasper på 20m tillegg, mens Tao Elda ble nr. to fra strek. Tredje kvalifiseringen stod både vinneren og nr. to på 80 m tillegg. Så statistikken sier at er spredning på hvem som gjør det best. Så det er bare å melde din fire og femåring! Husk det er 20 000;- kr i førstepremie i kvalifiseringene (Briskeby Rauen fik derimot 50 000;- for seieren i helga) og hele 100 000;- kr, æredspremier og ulldekken fra Veikle Balder i finalen!

 

Neste Veikle Balder Cup kval er på Bergen Travpark 4. april. Også der er det bare sju som er meldt.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.