Finale Veikle Balder Cup

Finalen i Veikle Balder Cup var i år lagt til Bergen. Mot alle odds og spådommer var været bra under hele løpsdagen. Vi stilte mannsterke opp med fullt styre og gjeve premier. Med god hjelp av vår distriktskontakt Anita Henriksen og Harald Vevle ble det også satt opp en liten stand i hesteringen; sentralt plassert ved døra til Åsane Hestesport.

Rigging av stand.
Rigging av stand.

Bergen travpark stilte opp med buffet til eiere og oppdrettere av finaledeltagere, noe som falt i veldig god jord hos de fremmøtte. Det snakkes fortsatt om den himmelske sjokoladepuddingen, den anbefales på det sterkeste.

I selve løpet var det knyttet stor spenning til den forventede «duellen i vest»; Tomeld Ø K mot Smedheim Solan. Den ble brått avlyst etter ca 1000 meter, da Tomeld Ø K hadde overtatt gallopp-skoene enkelte andre hadde slitt med før.

DSC_0123

Som bildet her viser, Teddy Gutten Støen er på god vei til å overta for Art Nøkkve, med Torpa Nicklas like bak. Bak denne er bl.a Smedheim Solan med, mens Tomeld Ø K har vært ute ved gjerdet en snartur.  teddy Gutten Støen dro godt unna på sisterunden, og vant klart (4 lengder) foran en godt spurtende Smedheim Solan.

DSC_0161

En stor gratulasjon til eier og oppdretter Kristine Støen Kivle, som nok en gang har klart å ha en årgangstopp.

DSC_0178

 

Mange glade ansikter, fra venstre: Tor Ørjan Åsrud Johansen, Trond Utgård, Karianne Øverdal, Tom Erik Solberg, teddy Gutten Støen, Jan Kristian Øverdal, Jakob Sæthre, Tor Finstad og Cecilie Helen Andersson. Mathias Skrugstad tok seg av kameraføringen.

Til slutt kan nevnes at vi hadde et styremøte på dagen løpsdagen, og endelig godkjente en medlemsundersøkelse. Denne vil bli sendt ut til alle med registrert epost-adresse eller mobilnr. Oppfordrer alle medlemmer til å bruke noen minutter på den, det er vår felles framtid vi prøver å stake ut kursen for.