Føllavgift Rabatt til Veikle Balders Medlemmer

Veikle Balder har kontaktet hingstholdere og hingsteeiere for rabattordning på føllavgiften for Veikle Balder medlemmer. Ordningen er tenkt for å stimulere til økt oppdrett. Svarfristen for hingsteeierene/hingstholdere er satt til 15  oktober.

Fristen er forlenget til etter Kåringa på Biri! (Fortsatt mulighet til å melde på din hingst!)

 

Myr Faksen
Myr Faksen Veikle Balder Rabatthingst for 2014

Oppdrett er meget viktig. Mange av foreningens vel 300 medlemmer driver med oppdrett i tilknytning til trav. Vi har de siste åra sett en utvikling som går i retning at mange ikke bedekker hoppene sine, og statistikkene bekrefter dessverre denne tendensen. Foreningen ønsker derfor å iverksette et tiltak for Veikle Balder’s medlemmer som innebærer en rabattordning på avlshingster for året 2014. Det er en rabattordning på kr 1000.- pluss mva for de som ønsker å bli med på dette. Det betyr at et medlem i Veikle Balder som bedekker med en avtaleregistrert Veikle Balder hingst vil få 1000,-  pluss mva i rabatt på føllavgiften. Rabattordningen fungerer på den måten at hingstholder og/eller hingsteier gir kr 1000,- pluss mva i rabatt direkte på føllavgiften til Veikle Balder medlemmer.

Prins Juvventus
Prins Juventus Veikle Balder Rabatthingst for 2014

Hingster som blir med i rabattordningen vil bli presentert i en egen hingstekatalog på denne hjemmeside, videre vil det finnes en stadig oppdatert liste over disse hingstene som distribueres til våre medlemmer. Veikle Balders rabatthingster vil også få en rimeligere pris ved annonsering i Veikle Balders Landsfinale katalog og Veikle Balders Julenummer (Medlemsblad) OBS fortsatt mulighet til å være med på annonse i Julenr for de som ikke allerede er med. SISTE FRIST 1. DESEMBER.

 

Keik Jo
Keik Jo Veikle Balder Rabatthingst for 2014

Det kommer stadig til hingster på Rabattavtalen till Veikle Balders Medlemmer:

Hingstene som er påmeldt pr 25/11-13 er:

Keik Jo

Prins Juventus

Myr Faksen

Voje Faks

Troll Kos

Norheim Svenn

Tangen Scott

Briskeby Philip

Horgen Tore

Rapp Best

Feseth Lynet

Mørtvedt Jerkeld

Bokli Eld

Raikonen

Tin Tveiten

Norheim Faksen

Tuxi Titan

Særpefanten

Hellin Faxen

Slåttodin

 – dette bør være noe for en hver smak…??

Hellin Faxen Veikle Balder Rabatthingst 2014
Hellin Faxen Veikle Balder Rabatthingst 2014

Mer info om hingstene  kommer bla.  i Hingstekatalog på hjemmesiden til Veikle Balder på nyåret. Se også bilder etc på Veikle Balders Facebook sider.

Slåttodin Veikle Balder Rabatthingst 2014
Slåttodin Veikle Balder Rabatthingst 2014

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.