Bli medlem!

Hingsten Veikle Balder, f. 1849, finnes i dag i nær sagt alle stamtavler til norske og dels også svenske kaldblodstravere. Norges første forening for fremme av kaldblodshesten som sportsutøver og kulturfremmer ble stiftet i 2010, og navnet på foreningen ble nettopp Veikle Balder.

Det Norske Travselskap er det øverste organ i Norge til å sette premissene for så vel kaldblods- som varmblodstraveren. Kaldblodsforeningen Veikle Balder ønsker å bidra konstruktivt inn mot DNT for å sikre en ambisiøs satsing på den norske travsporten generelt, og for vår del kaldblodstraveren spesielt.

For å ha slagkraft i dette arbeidet er medlemstall avgjørende. Uten et tilstrekkelig antall medlemmer i ryggen blir vi neppe tatt på alvor, men allerede noen dager etter stiftelsesmøtet ble det gitt tilbakemeldinger fra flere steder i landet som hadde god tro på at vi skulle bli en forening det kan være verdt å lytte til. I 2016 er medlemstallet på rundt 700.

Som medlem i Veikle Balder mottar du publikasjoner om kaldblodshesten årlig.

Det koster kr. 350;-

Velkommen som medlem!

Meld deg inn: trykk HER for og betale kontigenten direkte.

For betalere fra Sverige:

IBAN: NO7420503183006

SWIFT: TOTENO21