Gledelig jul!

Bjørlia 23/12-20

Til alle Veikle Balder medlemmer.

Jula 2020 står for døren og vi har snart lagt bak oss et spesielt år med mange utfordringer pga. Corona pandemien. Håper det er bra med dere alle sammen og at dere tross restriksjonene får feiret en fin jul med, iallfall noen, venner og familie.

For Veikle Balder har 2020 vært et merkeår. Foreningen fylte 10 år den 28/8 og bare noen dager før det passerte vi 1000 medlemmer. Fantastisk. Tusen takk til dere alle som har bidratt til dette opp gjennom årene! Vi i Veikle Balder styret er glade for at vi, til tross for rådende omstendigheter med Corona, fikk mulighet til å bla. arrangere både medlemstur til Sikkilsdalen og Landsfinalene innenfor myndighetenes krav og regler. Våre to medlemsblader har vært fyldige med masse kaldblodstoff og produksjonen av dem har jo ikke vært berørt av pandemien. Håper dere nå alle har fått Veikle Balders Årskavalkade 2020. Om noen ikke skulle ha fått den, så send oss en mail på [email protected] med din korrekte adresse, så får vi sendt deg en ny og sjekket ut hvorfor du ikke har fått den.

Jeg skal feire julehøytiden med min nærmeste familie og kanskje noen turer med hestene. Det er jo godt vi har våre firbeinte venner i denne tiden. De har alltid tid til litt kos og prat, og man kan klemme dem hvor mye man vil. Nyt tiden med familie, venner og våre fine kaldblodshester.

Ønsker dere alle en gledelig jul og et godt nytt kaldblodsår!

Med vennlig hilsen

Målfrid Vatne

Leder Veikle Balder