Innkalling til generalforsamling lørdag 25. februar

Kaldblodsforeningen Veikle Balder innkaller til generalforsamling

lørdag 25.februar 2017 kl. 18.00 på Thon Hotel Linne, Oslo.

 

       SAKSLISTE:

 1. Godkjenning av møteinnkalling
 2. Valg av ordstyrer med varamann til generalforsamlingen. Velges for 2 år av gangen.
 3. Valg av sekretær, og 2 personer til å underskrive møteprotokollen.
 4. Godkjenning av årsmelding.
 5. Godkjenning av årsregnskap.
 6. Fastsettelse av godtgjørelse til styremedlemmer og kasserer/sekretær
 7. Valg (Valgkomiteens innstilling legges fram for generalforsamlingen)
 8. Valg av foreningens leder for et år.
 9. Valg av 3 styremedlemmer for to år. (På valg er Målfrid Vatne, Sverre Stang og Cecilie Andersson(ungdomsrepresentant))
 10. Valg av 3 varamedlemmer til styre i nummerrekkefølge
 11. Valg av to revisorer, samt en vararepresentant.
 12. Valg av nytt medlem for 3 år i valgkomiteen, samt varamedlem
 13. Fastsettelse av neste års medlemskontingent i foreningen
 14. Behandling av innkomne saker fra styre og medlemmer

 

Saker som ønskes fremmet, må være styret i hende seinest 4 uker før generalforsamlingen.

 

Veikle Balders generalforsamling 2017 er lagt i tilslutning til Bjerke travbanes V75 stevne, hvor kaldblodets tradisjonsrike storløp, Lars Laumb, skal kjøres.

 

Bestilling av rom på Thon Hotel Linne gjøres via telefon 23170000. Oppgi kode 24470801 for å få Veikle Balders rabatt. Priser er da kr 910;- for enkeltrom og 1110;- pr dobbeltrom pr natt. Må bestilles før 10/2 for å sikre få den rabatten. Det blir også en felles middag etter Generalforsamlingen til selvkostpris. To retters middag 350;- kr og tre retters middag 480;- kr. Håper så mange som mulig vil bli med på en hyggelig middag i kaldblodets tegn!

 

Påmelding til middag gjøres til Veikle Balders  e-post adresse: [email protected] evt. til Jakob Sæthre (tlf. 402 91 800) eller Målfrid Vatne (tlf. 907 16 901). Frist for påmelding er fredag 10. februar 2017. Se forøvrig program for alle aktiviteter denne kaldblodshelga på Bjerke Travbanes hjemmeside, og følg med på vår egen hjemmeside: www.veiklebalder.no.

 

Styret ønsker alle medlemmer hjertelig velkommen!

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.