INNMEDLING TIL VEIKLE BALDERS LANDSFINALE HAR NÅ ÅPNET!

 

INNMEDLING TIL VEIKLE BALDERS LANDSFINALE HAR NÅ ÅPNET

 

I dag har eiere av kaldblods 2-årige hopper og hingster mottatt invitasjonsbrev til Landsfinalen via mail utsendt av DNT. I mailen ligger det et invitasjonsbrev og en link til påmeldingsplattformen på deltager.no. All info fremgår der. Har du 2-årig kaldblods hoppe eller hingst kan du også melde på hesten direkte på linken nedenfor. Landsfinalen avholdes på Biri Travbane fredag 8. og lørdag 9. oktober 2021.

Innmelding til Veikle Balders Landsfinale vil også i år skje etter «først til mølla»-prinsippet og det er plass til maks 40 hingster og 40 hopper. Innmeldingen skjer digitalt via deltager.no der du melder deg på og betaler påmeldingsavgiften på kr 750 via følgende link: https://www.deltager.no/event/veikle_balders_landsfinale_2021_08102021

Informasjon om Landsfinalen finns i linken og mer detaljert informasjon sendes til de hester som er påmeldt etter innmeldingsfristens utløp. Viktig at innmelder fyller i og svarer på alle spørsmål i registreringsskjema som ligger nederst på siden på mobil/nettbrett og til høyre på siden på en datamaskin. Påmelding åpnes nå og stenges fredag 3/9 om klassene ikke er fulle før det. Om klassene blir fulle opprettes det ventelister.

Har du noen spørsmål angående Landsfinalen så ta kontakt med oss på [email protected]

Velkomne til Landsfinalen!

Med Vennlig hilsen Veikle Balders utstillingskomite ved Målfrid Vatne