Jubileumskatalogen Veikle Balder Landsfinalen 2020

Velkommen til Landsfinalen 2020 Biri Travbane 9-10 oktober.

Den uoffisielle utstillingen har i år 10års jubileum og  foreningen har med dette laget en eksklusiv utstillingskatalog på glanset papir. Du kan lese alt om utstillingen og hvilke hester som er meldt til utstillingen.

Ønsker du den flotte katalogen i hånden, møter du opp på Biri Travbane fredag 9.10  kl.10.00 eller 14.00 og du vil se hestene gå travprøver, de har før dette  blitt ekstriørbedømt i ringene. Poeng og premieutdeling vil skje under middagen fredag kveld. De som går videre til  semifinale vil bli  bedømt dagen etter og vil få sin premiering utdelt i travbanen før travløpene starter.

Foreningen har Veikle Balder Cup finaler denne denne dagen, og her vil Moe Odin sammen med sin datter Slotts Uffa promotere den allsidige kaldblodshesten og Veikle Balder Allsidighets cup. De vil være mastere foran  finalene i Veikle Balder Cup,  Hoppefinale og Finale som går i 5. og 6. løp lørdag 10.10.20. Hestene vi bli ridd i dressur som er en av tre poenggivende grener i Allsidighetscupen.

Velkommen til en kaldblods helg på Biri Travbane med Landsfinalen på fredag og Veikle Balder Cup finaler på lørdag.

Kom og nyt alle de fine kaldblods toåringen  på fredagen, V75  med bare kaldblods på lørdagen. Bestill bord på restauranten og nyt lørdagen med et fullspekket program med flotte kaldblodshester og et gledelig gjensyn med avlsmatadoren Moe Odin i full dressur.

Veikle Balder Landsfinale katalog 2020