KATALOGEN TIL VEIKLE BALDERS LANDSFINALE ER KLAR

Veikle Balder katalog 2014

Katalogen til Veikle Balders Landsfinale er nå trykket og sendt ut til utstillere, dommere, bidragsytere og annonsører. Det ble en 52-siders trykksak med 37 hester. Det ble en jevn fordeling mellom hopper (18) og hingster (19) og også en bra spredning geografisk av hestemateriellet. Hestene kommer fra Sørlandet til Nord-Trøndelag, og faktisk en helt fra Sverige.

Dommere i år er: Berit Tveter Alm, Tor Finstad,  Mari Foss Frøhaug og Ole H. Stastad

 

Her er katalogen til Veikle Balders Landsfinale 2014: Katalog Veikle Balders Landsfinale 2014

 

Tidsskjema Veikle Balders Landsfinale for 2-årige kaldblodshester 2014:

Fredag 7.november:

– samtidig med Landsfinalen vises 11 kaldblodshingster til kåring

08.30. Registrering

09.00. Visning i ringen, se detalj skjema. + fotografering.

10.00 Foredrag av Anders Järnerot om eksteriør, se katalogen for detaljer.

Ca 13.30. Travprøve for hopper 1000m.

Ca 14.00. Travprøve for hingster 1000m.

Ca 16.00. Felles oppstilling og premiering. Seks hester i hver klasse går til semifinale. Tre hingster og tre hopper går videre til lørdagens finale.

Utdeling av TGN`s mønstringspokal.

– Endringer i tidskjema kan forekomme, følg med over høyttaler!

19.00. Oppland Hesteeierforening arrangerer fagseminar. To tema; Invollorm og Grovfôr.

 

Lørdag 8.november:

Kl 12.00 Kåring, resultat.

Ca. 12.15. I forbindelse med hingstekåringens avslutning, vil de tre finalistene i hver klasse av Veikle Balders Landsfinale bli kvalitetsoppstillt  og få tildelt sine velfortjente premier. Det er kr 15 000;- til beste hoppe og beste hingst (kvalitet I), kvalitet II får 8000;- kr og kvalitet III får 4000;- kr. Alle eiere og oppdrettere får også Veikle Balders Diplomer. Det er også dekken til alle finalister i år. Til slutt blir det konkurranse om «Dagens beste toåring» mellom kvalitet I hingsten og kvalitet I hoppa. Vinneren mottar en sølvpokal fra DNT og prisrosett fra Veikle Balder. For mer detaljer om premieringen etc henviser vi til katalogen.

13.00 V75-arrangementet begynner.

 

Vi ønsker alle hjertelig velkomne til fine kaldblodsdager på Biri!

 

MVH Veikle Balders Utstillingkomitè

 

 

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.