Kjære medlemmer!

Som nyvalgt leder i Veikle Balder har jeg lyst til å si litt til dere medlemmer. Først vil jeg si at jeg gleder meg til det kommende året. Jeg vet at Veikle Balder er en svært inkluderende og positiv forening. Styrets medlemmer er flinke, har høy arbeidskapasitet og er nøyaktige og engasjerte. Vi har allerede hatt et styremøte og jeg ble ikke skuffet. Jeg kan forsikre dere om at denne gjengen kommer til å gjøre en god jobb for kaldblodshesten.

 

Vi har mange viktige oppgaver foran oss. Redaksjonskomiteen(Vidar, Målfrid og Guri) er allerede i gang med å planlegge og produsere Vårnummeret. Dette skal handle om den allsidige kaldblodshesten. Et viktig tema som illustrerer at Veikle Balder er mer enn en travforening. Bladet kommer også til å inneholde informasjon om Rabatthingsteordningen vår. Det er Kjersti og Egle som jobber med denne saken. Velger du en hingst som er med i ordningen vil du få en avtalt rabatt på føllavgiften. Husk å betale medlemsavgift før du bedekker. Her er det penger å spare.

 

Egle har fått ansvaret for å holde www.veiklebalder.no oppdatert. Jeg vet at hun allerede er godt i gang med det arbeidet.

 

Lasse gjør en viktig jobb for foreningen. Han fører regnskap og har full kontroll på medlemsmassen. Vi har nå ca 650 medlemmer. Jeg håper dette tallet vil fortsette å stige.

 

Vi har planlagt å komme ut til mange av banene våre i løpet av våren og sommeren. Først og fremst i forbindelse med Veikle Balder Cup, men vi kommer også til å være tilstede i forbindelse med andre kjøringer. Jeg håper dere kommer innom våre representanter for en prat. Kanskje det resulterer i et medlemskap og arbeid for kaldblodshesten? Dere er alle hjertelig velkommen.

 

Hvis du som leser dette har lyst til å melde deg inn så er du hjertelig velkommen til det. Du finner innmeldingsskjema her på hjemmesiden. Klikk på fanen ”Foreningen”. Gå så videre inn på ”Bli medlem!”. Det er enkelt. Hvis du allerede er medlem og ønsker og engasjere deg mer enn bare ved å være medlem så trenger vi all hjelp vi kan få. Skriv en e-post til [email protected] så svarer vi deg så fort vi kan.

 

”Det er ingen fryd å ri blank is med uskodd hest” heter det i ordtaket. Veikle Balders styre er skodd for 2017. Dette blir bra!

 

Jeg ønsker dere alle en riktig fin ettervinter og vår.

 

Kaldblodshilsen

Fredrik Eng

 

Fredrik Eng

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.