Kjære medlemmer!

Som nyvalgt leder i Veikle Balder har jeg lyst til å si litt til dere medlemmer. Først vil jeg si at jeg gleder meg til det kommende året. Jeg vet at Veikle Balder er en svært inkluderende og positiv forening. Styrets medlemmer er flinke, har høy arbeidskapasitet og er nøyaktige og engasjerte. Vi har allerede hatt et styremøte og jeg ble ikke skuffet. Jeg kan forsikre dere om at denne gjengen kommer til å gjøre en god jobb for kaldblodshesten.

 

Vi har mange viktige oppgaver foran oss. Redaksjonskomiteen(Vidar, Målfrid og Guri) er allerede i gang med å planlegge og produsere Vårnummeret. Dette skal handle om den allsidige kaldblodshesten. Et viktig tema som illustrerer at Veikle Balder er mer enn en travforening. Bladet kommer også til å inneholde informasjon om Rabatthingsteordningen vår. Det er Kjersti og Egle som jobber med denne saken. Velger du en hingst som er med i ordningen vil du få en avtalt rabatt på føllavgiften. Husk å betale medlemsavgift før du bedekker. Her er det penger å spare.

 

Egle har fått ansvaret for å holde www.veiklebalder.no oppdatert. Jeg vet at hun allerede er godt i gang med det arbeidet.

 

Lasse gjør en viktig jobb for foreningen. Han fører regnskap og har full kontroll på medlemsmassen. Vi har nå ca 650 medlemmer. Jeg håper dette tallet vil fortsette å stige.

 

Vi har planlagt å komme ut til mange av banene våre i løpet av våren og sommeren. Først og fremst i forbindelse med Veikle Balder Cup, men vi kommer også til å være tilstede i forbindelse med andre kjøringer. Jeg håper dere kommer innom våre representanter for en prat. Kanskje det resulterer i et medlemskap og arbeid for kaldblodshesten? Dere er alle hjertelig velkommen.

 

Hvis du som leser dette har lyst til å melde deg inn så er du hjertelig velkommen til det. Du finner innmeldingsskjema her på hjemmesiden. Klikk på fanen ”Foreningen”. Gå så videre inn på ”Bli medlem!”. Det er enkelt. Hvis du allerede er medlem og ønsker og engasjere deg mer enn bare ved å være medlem så trenger vi all hjelp vi kan få. Skriv en e-post til [email protected] så svarer vi deg så fort vi kan.

 

”Det er ingen fryd å ri blank is med uskodd hest” heter det i ordtaket. Veikle Balders styre er skodd for 2017. Dette blir bra!

 

Jeg ønsker dere alle en riktig fin ettervinter og vår.

 

Kaldblodshilsen

Fredrik Eng

 

Fredrik Eng