Klasseløpshelgen 2015

Det begynner å ligne på en tradisjon at Veikle Balder har en stand på Klasseløpshelgen på Bjerke, så også i år. Overraskende mange var innom og prøvde seg på vår quiz; som quizmester Vidar Arnesen var ansvarlig for. Totalt 307 svar kom inn, og da røyken hadde lagt seg etter Derby satt vi igjen med bare èn som hadde alle riktige.

 

Helgen startet med auksjon av åringer fredag kveld, og gledelig for oss ble det gitt tildels gode bud på mange fine åringer. Litt overraskende var det for noen at en kaldblods; Bjørlifix; ble auksjonens nest dyreste. Hele 410.000,- måtte den heldige budvinner ut med.

 

DSC_0065

 

 

Bjørlifix og en fornøyd selger Målfrid Vatne. (Bildet er tatt før han gikk i ringen)

 

 

 

 

 

 

 

DSC_0082

 

På lørdag besto agendaen av rigging av stand, og selv om værmannen viste seg fra en litt grå side la det ingen demper på det gode humør hos de som var innom. Quiz, kaffe og vafler gikk unna. Vaffelsjefene Målfrid og Vidar hadde ikke mange pausene fra jernet.

 

 

 

DSC_0084 DSC_0096

På den store dagen; Søndag, kom det været vi hadde ønsket oss, og det var til tider kun ståplasser tilgjengelig i teltet vårt. På bildene over her ser vi to av de som på hver sin måte var berørt av quizen. Venstre bilde viser Dag Solstad (forfatter, bl.a nominert til Nobels litteraturpris) uten å blunke svarte riktig på bildet av sin gamle sjef Thor Tholfsen, og på høyre bilde ser vi Knut Alm kommentere bildet av Alm Svarten.

I løpet av helgen fikk vi 14 nye medlemmer, og har nå passert 600 med god margin. Vi takker spesielt Vidar Arnesen for quiz, vafler og gode anekdoter. Vi var representert ved Jakob Sæthre, Målfrid Vatne, Tor Ørjan Åsrud Johansen og Mathias Skrugstad.