Landsfinalelotteri

Etter Veikle Balders Generalforsamling på Hotell Linné lørdag 25. februar 2017 ble det foretatt en høytidlig trening av Veikle Balders Landsfinalelotteri. 999 loddnummer ble fylt opp i Lamubfatet fra 1971 som Nic hadde vunnet. Treningen ble utført av DNT` s Generalsekretær Svein Morten Buer og kontrollør var Truls G. Pettersen, TGN. Vinnernumrene som ble trukket var 372, 642 og 701.

Vinnerne ble:
Booking og føllavgift i Moe Odin ble vunnet av Anne Marie Sveen, Raufoss.
Booking og føllavgift i Tekno Odin ble vunnet av Terje Slettum, Eina.
Booking og føllavgift i Åsajerven ble vunnet av Agnar Svartdal, Flatdal.

 

Vi gratulerer alle vinnerne og vil samtidig passe på å takke alle som har støttet Landsfinalen ved å kjøpe lodd! Sist men ikke minst tusen takk til hingsteeierne; Stall 17H ved Arvid Grønheim og Tor-Martin Moe (Moe Odin), Stall Supertraver v/Elfinn Edvartsen og Ove Husebø (Tekno Odin) og Ola Martin Aasen (Åsajerven) samt hingstsstasjonene (Spang-Berg Hingstestasjon og Engødegårs Avlsstasjon) som har gitt oss de flotte premiene. TUSEN TAKK!

Vi er helt overveldet av den store responsen og støtten Landfinalelotteriet har fått! Hele 775 (av 999) lodd ble solgt. Hvert lodd kostet 200;- kr. Dette gav den flotte summen av 155 000;-kr. Når utgiftene til trykking av lodd, annonsering og bankens avgifter ved Visa-kort bruk er trukket fra sitter, vi igjen med hele kr 147 600;- kr til inntekt for premier til Landsfinalen. Dette skal brukes til penger og premier til hestene i Landsfinalen. Vårt mål for 2017 er å øke pengepremiene. Hvordan dette blir gjort er ikke bestemt ennå, men det vil med sikkerhet bli en bredding av premieskalaen. Vi ønsker å øke premiene til finalistene, samt også å gi alle de seks semifinalistene pengepremier. Størrelsen og formen på premieringen vil vi komme tilbake til.