Marve Tinn vinner Veikle Balders Allsidighetscup 2021!

Familien Kleveland til topps igjen i Veikle Balders Allsidighetscup, denne gang med sønnen av fjorårets vinner av cupen. Marve Tinn med rytter/kusk Marion Kleveland kan smykke seg med tittelen Årets Allsidige Kaldblodstraver 2021!  Molly Molina kom på en sterk 2. plass og Tangen Tinn på en flott 3.plass. Vi gratulerer!

 

Veikle Balders Allsidighetscup er en cup som foregår gjennom hele året med start 1. januar og avsluttes 31. desember. Poeng samles ved å starte på organiserte stevner i regi av bl.a. Norges Rytterforbund, og det kan samles poeng i hele 9 grener; Dressur, sprang, kjøring, feltritt, distanse, Mounted Games, voltige, westerngrener og arbeidshestgrener. All deltagelse gir poeng. Det gis tilleggspoeng for hester som er aktive i travsporten inneværende år, premiebonus for de som plasserer seg som nr. 1, 2 eller 3. og allsidighetsbonus der man får økende antall poeng etter antall grener man deltar i. Det gis også tilleggspoeng for deltakelse i Veikle Balder Mesterskapet. Den kaldblodstraveren som har samlet flest poeng i slutten av året vinner Veikle Balders pris for Årets allsidige kaldblodstraver. I tillegg til dekken, heder og ære utbetales det pengepremier; 1. plass 5000 kr, 2. plass 3000 kr, 3. plass 2000 kr.  Det trekkes også en gavepremie blant alle deltagere.

 

Marve Tinn og Marion Kleveland deltok i Veikle Balder Mesterskapet 2021  Foto: Målfrid Vatne

1. Plass: Marve Tinn med 3395 poeng. (e. Tangen Tinn u. Trampoline)

Alvorlig seneskade på hesten og en høygravid rytter satte ingen stopper for denne ekvipasjen i sesongen 2021.  Marve Tinn gikk helt til topps i år, etter at han i fjor tok andre plassen, kun slått av sin far Tangen Tinn. I Allsidighetscupen har de deltatt i 5 grener; sprang, dressur, kjøring, feltritt og trav (kjøring og Monte) 

Det har blitt mange gode resultater gjennom året, og det største for Marion har vært å få til samspillet i dressur og begynne å vinne dressurklasser! Videre har de bl.a. tatt andre plass i Trøndelag Hestesportsklubb sin cup for Norske Hesteraser. Under Veikle Balder Mesterskapet i høst startet Marve Tinn i 6 individuelle klasser i både sprang, dressur og kjøring. Han tok en første plass i dressur LC , andre plass i sprang 70cm og tredje plass i dressurkjøring Middels. I mesterskapsklassene tok han femte plass i dressur LB, andre plass i sprang 80cm og en første plass i presisjonskjøring Middels! Marve Tinn og Marion var eneste ekvipasje påmeldt alle tre grener på aktuelle nivå for konkurransen om tittelen Veikle Balder Mester. Tittelen gis til den ekvipasjen som sammenlagt er best i grenene sprang, dressur og kjøring. Dessverre var det for få deltagere til at det ble noe konkurranse, det kreves tre deltagere for å konkurrere om tittelen.  I tillegg deltok Marve Tinn i grenmesterskapet i kjøring hvor han tok sølvmedalje.  Marve Tinn er fortsatt aktiv i travsporten med kr. 397.935 innkjørt.

 

Molly Molina og rytter Jeanette Feindt Berg  Foto: John-Kristian Bjerkåsholmen

2. Plass: Molly Molina med 3190 poeng. (e. Mentor Mollyn u. Ulsrud Gro)

Molly Molina og rytter Jeanette har oppnådd mye de 12 årene de har hatt sammen. De har godkjent 30km distanseritt, gått flere 1meters klasser i sprang, startet klasser opp til LB dressur og kvalifisert til å gå 90cm i feltritt. Ekvipasjen har hatt en super 2021-sesong med flere plasseringer, bl.a. sølvmedalje  i kretsmesterskapet i feltritt. I Allsidighetscupen har de deltatt i grenene sprang, dressur og feltritt.

 

 

 

 

Tangen Tinn og rytter/kusk Mona Kleveland vinner av Allsidighetscupen 2020.   Foto: Privat

3. Plass: Tangen Tinn med 2720 poeng. (e. Moe Odin u. Tangen Kry)

Fjorårets vinner av Allsidighetscupen kan skilte med mange gode prestasjoner i 2021.   Rytter og kusk Mona Kleveland setter gjennomføringen av de mange kjørestevnene høyt.  Under Veikle Balder Mesterskapet i høst startet han i 6 individuelle klasser i sprang dressur og kjøring. Dette resulterte i første plass i sprang 80cm, fjerde plass i sprang 90cm, fjerdeplass i dressurkjøring Middels, andre plass i presisjonskjøring Middels , første plass i dressurkjøring Lett og femteplass i dressur LD. I tillegg deltok han grenmesterskapet i sprang hvor han tok en bronsemedalje, og grenmesterskapet i kjøring hvor han endte på fjerde plass. Videre tok han tittelen Beste Aktive Løpshest i sprang og Beste Aktive Løpshest i kjøring. Tangen Tinn tok også første plass i Trøndelag  Hestesportsklubb sin cup for Norske Hesteraser.  November 2021 gikk Tangen Tinn sitt siste travløp og er nå pensjonert fra travsporten med kr. 763.677 innkjørt. I allsidighetscupen har han deltatt i grenene sprang, kjøring og trav (kjøring og Monte)

 

Ekstra gavepremie

Det er trukket en vinner av en ekstra gavepremie  blant alle deltagerne, en sjabrakk med Veikle Balder Logo. Vinneren her ble: Heimly Odin og rytter Hanna Herbjørnrød. Gratulerer!

 

 

 

 

Premiering

I tillegg til heder og ære vil 1.-3. plass få premiesløyfe, diplom og premiedekken.  Det utbetales også pengepremier; 1. plass 5000kr, 2. plass 3000kr og 3. plass 2000kr.

Det gis også deltagersløyfe til alle som har deltatt i Allsidighetscupen.

 

 

 

 

Resultatliste Veikle Balders Allsidighetscup 2021