Medlemsblad og giro ute

Framside Medlemsblad 1-2013

Veikle Balder har sendt ut medlemsblad til alle sine medlemmer1-2013, som er en årskavalkade over Veikle Balder i 2012, og giro for betaling av medlemsavgiften ut til alle medlemmer av Veikle Balder. I medlemsbladet er det bla. foruten en leder, en artikkel om hingsten Veikle Balder som har gitt navn til foreningen, artikkler om plasser der Veikle Balder har vært representert under 2012 og en større sak om Veikle Balders Landsfinale 2012 med bilder av alle deltagere. Sammen med bladet er også innkalling til generalforsamling som skal avholdes på Bjerke lørdag 23. februar kl 18.00. 

For deg som ennå ikke er medlem i Veikle Balder, men ønsker medlemsbladet og å støtte foreningen i arbeidet for vår flotte kaldblodshest, så send oss en melding (se egen side på hjemmesiden under Medlemmer), så sender vi medlemsinnbetaling og Medlemsblad 1-2013. Velkomne!

Styret Veikle Balder

 

Som beskrevet i tidligere sak her på nettsiden er det mange arrangementer på Bjerke denne helgen, og Veikle Balders medlemmer har anledning til å melde seg på til konsert, bord i restauranten under løpene, og til middag på Linne etter generalforsamlingentil gunstige priser.

For spørsmål og påmelding, ta kontakt med [email protected]