Medlemstur til Sikkilsdalen 21-23 august.

Kjære medlemmer.

Medlemstur til Sikkilsdalen             Tid: 21-23.08.20

  Foreningen Veikle Balder ble stiftet for 10år siden og hva er vel mer naturlig enn å arrangere en medlemstur til Sikkilsdalen i anledning jubileet? Sikkilsdalen regnes som arnestedet til den moderne hesteavl i Norge og det var her kaldblodstraverens stamfar, Veikle Balder 04, ble sluppet som seterhingst i 1868. Sikkilsdalen ligger ved porten til Jotunheimen og kan by på storslått natur.

Vi møtes på Sikkilsdalsseter fredag 21. august klokken 19 og utover. Vi bor her hele helgen. Vi får innblikk i kulturhistorien gjennom foredrag av Hans Kolbein Dale før vi opplever naturen og kulturhistorien på tur.

Det legges opp til turer utfra ferdighetsnivå. Det blir mulighet til å oppleve hestefølgene sammen med  hestegjeterne i dalen. På ettermiddagen vil Arild Hansen ha et fotoforedrag om kaldblodshestens utvikling fra Veikle Balder til Nordsjø Odin. Lørdag kveld samles vi til festmiddag i spisesalen. Turen avsluttes søndag formiddag ca. kl. 1200.     

 Pris: 1890 kr. Det inkluderer overnatting fredag til søndag, frokost lørdag og søndag inkludert matpakke på lørdag. Festmiddag lørdag kveld inngår også. Frist for påmelding er 15.04.20.  Betaling er lik påmelding. De første 25 påmeldte er garantert plass.  Kontonummer for betaling er 20503183006. Husk å påfør betalingen navn på alle i reisefølget, slik at vi kan innkvartere dere i samme rom. Det er stort sett dobbeltrom på setra, men også noen enkeltrom og noen med plass til opp til 5 personer. Ønsker du å bo i telt eller bobil kan du også delta. Det betales da campingavgift direkte til Sikkilsdalsseter ved oppmøte. Det koster da kroner 500 for å følge vårt opplegg. Det er inkludert festmiddagen.

mvh   

Fredrik Eng/leder Veikle Balder