NYTT STYRE I VEIKLE BALDER

Tor Finstad overekker blomster og gave til avtroppende leder Hans Emil Hansen, som takkes for sit engasjerende og gode arbeid for kaldblodshesten og Veikle Balder i to år som leder. Samtidig gir Hans Emil Hansen stafettpinnen som leder videre til Tor Finstad.
Tor Finstad overekker blomster og gave til avtroppende leder Hans Emil Hansen, som takkes for sitt engasjerende og gode arbeid for kaldblodshesten og Veikle Balder i to år som leder. Samtidig gir Hans Emil Hansen stafettpinnen som leder videre til Tor Finstad.

På Veikle Balders Generalforsamling på Bjerke lørdag 8. mars ble følgende styre valgt:

Leder: Tor Finstad

Nestleder: Målfrid Vatne

Styremedlemmer:

Jonas Vevle

Jakob D. Sæthre (NY)

Tor Ørjan Åsrud Johansen (NY)

 

OMTALE – NYE TILLITSVALGTE INN I STYRET I VEIKLE BALDER
 

Jakob D. Sæthre nytt styremedlem i Veikle Balder
Jakob D. Sæthre nytt styremedlem i Veikle Balder

Jakob D. Sæthre – 46 år og bosatt på gård med jobb som lærer på Lunner ungdomsskole hvor Norsk, Samfunnsfag og RLE (Religionsfag) er fagene han underviser i. Jakob har lang fartstid fra politikk (SP), og satt bl.a. i sentralstyret i Senterungdommen i fire år, samt i fylkesstyret i Oppland SP der han var org.nestleder. Jakob er oppvokst med travhester hos sin far Dagfinn Sæthre, som mange kjenner fra Elken hingstestasjon, og Jakob har vært deltagende i driften, med både varmblods- og kaldblodshester. I dag har han to kaldblodshester, 3-årige Sol Faksa og avlshoppen Juve Maja (drektig med Dotterud Teddy), som tidligere var flink med deltakelse i både Hoppe-Kriteriet og Hoppe-Derby under Jakobs trening. Han sier seg villig til styreplass i Veikle Balder, og framholder: – Jeg er oppriktig engasjert i kaldblodshesten og ønsker derved å jobbe for dens fremme! 

 

Tor Ørjan Åsrud Johansen nytt styremedlem i Veikle Balder
Tor Ørjan Åsrud Johansen nytt styremedlem i Veikle Balder

Tor Ørjan Åsrud Johansen – 39-år bosatt i Furnes og i kaldblodssporten er han nok mest kjent som eier og oppdretter av talentfulle Åsrud Vilja (4), dagens deltaker i Kongepokaloppgjøret og fjorårets svenske og norske Hoppe-Kriterievinner. I det daglige jobber Tor Ørjan ved Mjøsa Hesteklinikk, og brenner for kaldblodshestens plass i norsk travsport. – Ja, og det er hovedgrunnen til mitt ja til styreplassen i Veikle Balder. Jeg ser fram til spennende samarbeid for kaldblodshesten, avrunder han.

 

Veikle Balder ønsker de to nye styremedlemmene velkomne! Vi vil også passe på å takke de to avtroppende styremedlemmene; Hans Emil Hansen (leder) og Ole Christian Ødegaard for deres arbeid og innsats i foreningen. TUSEN TAKK!

 

MVH Målfrid Vatne, for styret

 

Mer informasjon om Generalforsamlingen kommer senere.

– utdeling av Veikle Balders Hederspris, se egen artikkel og en nyhetsartikkel.

– Årsmøterapport kommer snart