NYTT STYRE I VEIKLE BALDER

Tor Finstad overekker blomster og gave til avtroppende leder Hans Emil Hansen, som takkes for sit engasjerende og gode arbeid for kaldblodshesten og Veikle Balder i to år som leder. Samtidig gir Hans Emil Hansen stafettpinnen som leder videre til Tor Finstad.
Tor Finstad overekker blomster og gave til avtroppende leder Hans Emil Hansen, som takkes for sitt engasjerende og gode arbeid for kaldblodshesten og Veikle Balder i to år som leder. Samtidig gir Hans Emil Hansen stafettpinnen som leder videre til Tor Finstad.

På Veikle Balders Generalforsamling på Bjerke lørdag 8. mars ble følgende styre valgt:

Leder: Tor Finstad

Nestleder: Målfrid Vatne

Styremedlemmer:

Jonas Vevle

Jakob D. Sæthre (NY)

Tor Ørjan Åsrud Johansen (NY)

 

OMTALE – NYE TILLITSVALGTE INN I STYRET I VEIKLE BALDER
 

Jakob D. Sæthre nytt styremedlem i Veikle Balder
Jakob D. Sæthre nytt styremedlem i Veikle Balder

Jakob D. Sæthre – 46 år og bosatt på gård med jobb som lærer på Lunner ungdomsskole hvor Norsk, Samfunnsfag og RLE (Religionsfag) er fagene han underviser i. Jakob har lang fartstid fra politikk (SP), og satt bl.a. i sentralstyret i Senterungdommen i fire år, samt i fylkesstyret i Oppland SP der han var org.nestleder. Jakob er oppvokst med travhester hos sin far Dagfinn Sæthre, som mange kjenner fra Elken hingstestasjon, og Jakob har vært deltagende i driften, med både varmblods- og kaldblodshester. I dag har han to kaldblodshester, 3-årige Sol Faksa og avlshoppen Juve Maja (drektig med Dotterud Teddy), som tidligere var flink med deltakelse i både Hoppe-Kriteriet og Hoppe-Derby under Jakobs trening. Han sier seg villig til styreplass i Veikle Balder, og framholder: – Jeg er oppriktig engasjert i kaldblodshesten og ønsker derved å jobbe for dens fremme! 

 

Tor Ørjan Åsrud Johansen nytt styremedlem i Veikle Balder
Tor Ørjan Åsrud Johansen nytt styremedlem i Veikle Balder

Tor Ørjan Åsrud Johansen – 39-år bosatt i Furnes og i kaldblodssporten er han nok mest kjent som eier og oppdretter av talentfulle Åsrud Vilja (4), dagens deltaker i Kongepokaloppgjøret og fjorårets svenske og norske Hoppe-Kriterievinner. I det daglige jobber Tor Ørjan ved Mjøsa Hesteklinikk, og brenner for kaldblodshestens plass i norsk travsport. – Ja, og det er hovedgrunnen til mitt ja til styreplassen i Veikle Balder. Jeg ser fram til spennende samarbeid for kaldblodshesten, avrunder han.

 

Veikle Balder ønsker de to nye styremedlemmene velkomne! Vi vil også passe på å takke de to avtroppende styremedlemmene; Hans Emil Hansen (leder) og Ole Christian Ødegaard for deres arbeid og innsats i foreningen. TUSEN TAKK!

 

MVH Målfrid Vatne, for styret

 

Mer informasjon om Generalforsamlingen kommer senere.

– utdeling av Veikle Balders Hederspris, se egen artikkel og en nyhetsartikkel.

– Årsmøterapport kommer snart

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.