REISEBREV FRA VINCENNES – NR 1

Veikle Balder vil få en serie med reise brev fra de norske hestene på Vincennes.

20150217_104837

I dag torsdag 20. februar er det klart for det første av to kaldblodsløp på Vincennes utenfor Paris; Prix des Trotteurs «Sang-Froid». Det andre lpet går på søndag. Fra Norge stiller H.G. Imar, Sagi Allvinn, Mjølner Komet og Vertigo Prins.
Sverige stiller med Jan-Olov Perssons duo Järvsö Björn (toer etter Lannem Silje i Derby i fjor) og Cali Maks pluss Eldvin (Jörgen Westholm) og Skellefteå-hesten Ängskalla (John Östman kjører). Fra Finland kommer kvartetten Hiskin Muisto, Rapin Aatos, Tosi-Jänkä (inn som reserve) og Passiton.

Veikle Balder har fått liten reiseskildring og litt bilder fra Laila Heggedal som er en av oppasserene for de norske hestene. Vi vil legge ut dette fra henne og de andre der nede de nærmeste dagene;

20150218_161555

RESEBREV NR 1:

Det var med stor spenning vi lastet hestene på bilen lørdag formiddag, og satte kursen mot Grosbois og det store eventyret. Våre fire norske håp,  skulle måle krefter på Vincennes mot de finske og svenske hestene. Turen startet litt dårlig for vår del, da mannskapet på båten ikke hadde beregnet plass så vi kom inn til hestene under overfarten. Løsningen ble at vi fikk skrudd løs takluken og kom oss inn til hestene på den måten.

Viser hvor trangt det var på ferja, men det løste de ved å bruke takluka....
Viser hvor trangt det var på ferja, men det løste de ved å bruke takluka….

For startliste og mer informasjon se Rikstoto sine sider; Trykk her

20150217_142515