Samarbeidsavtale med Agria, møt opp på Landsfinalen, der vil du få all informasjon om medlemsfordelene Agria gir. Håpes vi sees på Biri 11-12.10. Velkommen https://veiklebalder.no/samarbeidsavtale-med-agria/

 

 

 

 

 

 

 

En god nyhet for Veikle Balders medlemmer!

Vi i Veikle Balder er stolte over å kunne presentere en samarbeidsavtale med forsikringsselskapet Agria. Dette innebærer at våre medlemmer får 5% rabatt på alle typer hesteforsikring med et profesjonelt og engasjert selskap.

Samarbeidsavtalen innebærer også at vi i fellesskap skal jobbe med hestevelferd, opplysningsvirksomhet rundt trening og skader og forebyggende arbeid på alle sider ved hestehold.

Som et resultat av dette, vil representant for Agria allerede på fredag gi to forelesninger om skadeforebygging ved trening under Veikle Balders Landsfinale.

Agrias representant vil også være tilstede og presentere avtalen.

Vi håper dette gir våre medlemmer en fordel de kan dra nytte av og at vi sammen med Agria kan bidra til et godt, innsiktsfullt og profesjonelt hestehold!

Gå inn på lenken hvor du kommer direkte til Agria og Veikle Balder. Her finner du rabatten for Veikle Balder sine medlemmer. Tegn forsikring idag, og du vil oppnå god rabatt på din heste forsikring.!

https://www.agria.no/hest/veikle-balder/

 

Voje Maren vinner av hoppeklasse Veikle Balder Cup 2019
Nordsjø Odin vinner av åpen klasse Veikle Balder Cup 2019