Spik Pålly vant Veikle Balder Cup kval 5

Spik Pålly

På Drammen 8. april vant hoppa Spik Pålly den femte kvalifiseringen til Veikle Balder Cup 3013, som var et rent hoppeløp. Vi er da halvveis i kvalifiseringsløpene til finalen som går på Leangen under Midtsommertravet. Strekhesten Tim Tam Tøs tok teten og ledet løpet til de siste metrene. Spik Pålly innledet noe mer forsiktig fra sitt førstespor, også hun på strek. På siste langsiden fikk hun kontakt med Tim Tam Tøs og gikk straks ut i angrep gjennom siste svingen med Siljevinna V.H. godt gående i rygg. Ut på oppløpet angrep Spik Pålly ledende Tim Tam Tøs og det ble et spennende oppløp med de tre hoppene. Spik Pålly, med Cato Antonsen, var sterkest og vant på 1.30.5/2100m.

Flinke Spik Pålly, som er etter Spikeld  og under Pål Svarta, tok dermed sin femte seier på bare åtte starter. Hoppa er eid av Eirik Djuve, som tidligere også eide faren Spikeld. Oppdretter av 5-års hoppa er Erlend og Svein Høitomt.

 

Veikle Balder gratulerer med seieren og fine poeng på veien mot Veikle Balder Cup finalen!

 

Poengstilling:
De 15 hestene som har mest poeng i VEIKLE BALDER CUP etter 5 (av 10) kvalifiseringsløp pr 10/4 er som følger:
Norheim Jærv 30
Røyns Kasper 30
Briskeby Rauen 30
Vertigo Bjørn 30
Spik Pålly 30
Lex Lodney 20
Ulsrud Ulf 12
Tao Elda 12
Loke Faks 12
Tim Tam Tøs 12
Siljevinna V.H. 11
Hellin Jærva 10
Rapp Odin 8
Tekno Jerkmin 8
Magnums Sebastian 8

For fullstendig poengliste se: http://www.travsport.no/Sport/DNTs-lopsserier/Veikle-Balder-Cup1/

Så har du en 4 eller 5 årig kaldblods; HUSK Å MELDE TIL KVAL I VEIKLE BALDER CUP! fullstendig liste over løpene fins også på linken ovenfor. LYKKE TIL!