Stumne Scott best på Veikle Balders Landsfinale 2011

Stumne Scott ble vinner av historiens første Veikle Balders Landsfinale. Tre flotte 2års hingster sto igjen til dagens finale. Truls og Anita Sønsteby sin Stumne Scott vant. Veikle Balder gratulerer.

 

Hele 31 2års hingster møtte til Veikle Balders Landsfinale i går. Hingstene gikk gjennom eksteriørvurdering og travprøve før de 6 beste konkurrerte om dagens fineleplasser i en semifinale. Av de tre finaledeltagerne, Stumne Scott, Brenne Viking og Valle Tor, var det Stumne Scott som viste seg som den flotteste.

 

Stumne Scott vinner av Veikle Balders Landsfinale 2011

Stumne Scott og Truls Sønsteby

 

Vinneren mottok en sjekk på 15000kroner samt dekken, diplom og minnepremie fra Norsk Hestesenter. Eier og mønstrer Truls Sønsteby uttalte etter at avgjørelsen var klar:-Jeg har vært med på mye innen travet, men dette var spesielt morsomt. Jeg har en stor klump i magen nå. Det er ikke pengepremien som er det viktigste, men den heder og ære som følger med denne landsfinalen, sier den sympatiske eieren. Stumne Scott er en sønn av Tangen Scott.

Brenne Viking ble stilt som nr 2 i kvalitet. Hingsten eier er den erfarne hestekaren Vidar Asgeir Brenne. Hingstens far er Jærvsøviking.

Brenne Viking og Vidar Asgeir Brenne.

 

Brenne Viking

 

Valle Tor ble stilt som nr 3 i kvalitet. Moe Odin sønnen ble mønstret av Nils Vallesæter.

Valle Tor og Nils Vallesæter

 

Vi kommer tilbake med dommerkort og bilder på alle hestene om kort tid.

 

F