Tinn Jerker vant igjen!

 

Fra venstre daglig leder på Sørlandet Travpark Kjetil Olsen. Hans Emil Hansen premieutdeler for Veikle Balder. Trygve Holtebekk,  Så kommer hesten Tinn Jerker Oppasser og  kusk  Gunleif Tollefsen.
Fra venstre daglig leder på Sørlandet Travpark Kjetil Olsen. Hans Emil Hansen premieutdeler for Veikle Balder, Trygve Holtebekk, så kommer hesten Tinn Jerker, Oppasser og så kusk Gunleif Tollefsen.

Veikle Balder Cup nr. 8 gikk av stabelen på Sørlandets Travpark søndag 4.mai.

Det var mange gode 4 – åringer til start. Tinn Jerker gjorde sin 2 start for sesongen. Han viste rå styrke for sin gode kusk Gunleif Tollefsen. Tollefsen la knallhardt trykk på ledende Myreng Brage, og overtok teten inn mot siste sving. På oppløpet kom Eikmann bakfra og nærmet seg, men Tinn Jerker holdt sikkert unna. Begge disse to, er to meget gode 4 –åringer vi kommer til å høre mer fra i fremtiden. Tinn Jerker noterte tiden 1.27.1. Hesten eies av Gunn Merete Sør – oppdett  fra Reime av Tore Sør Reime.  Hingsten er etter Mørtvedt Jerkeld og under Braute-hoppa Tinå. Veikle Balder gratulerer alle involverte rundt Tinn Jerker, og ønsker lykke til videre!

Premier fra Veikle Balder til hest/eier (øverst) og til kusk, oppasser og oppdretter nederst. I tillegg vil oppdretter få tilsendt et innrammet diplom med bilde av hesten. Det får alle oppdrettere til Veikle Balder Cup kvalifiseringsvinnere. Alle hestene får Veikle Balders Gullrosett og dekken også
Premier fra Veikle Balder til hest/eier (øverst) og til kusk, oppasser og oppdretter nederst. I tillegg vil oppdretter få tilsendt et innrammet diplom med bilde av hesten. Det får alle oppdrettere til Veikle Balder Cup kvalifiseringsvinnere. Alle hestene får Veikle Balders Gullrosett og dekken også

Resultat liste fra travspot.no

Løp: 4Målfoto
Start: 04. 05. 2014 kl. 18:40 Bane: Sørlandets Travpark Løpnavn:
Premiesum: 52000 Distanse: 2140 Baneverdi: Startmetode: Volte
Plassering Startnr Hestens navn Dist Saml tid KM tid Premie kr Initialer Kusk Evt odds
1 3 Tinn Jerker 2160 3:08,2 27,1 24000   Gunleif Tollefsen *23
   
Far: Mørtvedt Jerkeld
Mor: Tinå
Eier: Stall Todden    
Oppdretter: Tore Sør-Reime
2 8 Eikmann 2180 3:08,5 26,5 12000 JMB Jan Martin Bjerring 46
3 2 Myhreng Brage 2140 3:10,3 28,9 8000 ÅT Åsbjørn Tengsareid 32
4 5 Grude Balder 2160 3:13,3 29,5 g 5000 ØT Øystein Tjomsland 57
5 7 Linnstjernen 2160 3:13,3 29,5 3000 M Tommy Fløysand 411
0 1 Romleskaft 2140 3:14,3 30,8 g   KVB Eirik Høitomt 363
0 6 Gull Tider 2160 3:15,3 30,4 g   TES Geir Mikkelsen 179
Distansert 4 Hvalstad Helga 2160 3:21,3 dist   LOR Frode Hamre 482

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.