VEIKLE BALDER CUP 2015

IMG_0650
Vinner Veikle Balder Cup 2014; Eigelands Jokeren

I samarbeid med kaldblodsforeningen Veikle Balder arrangerer DNT en løpsserie på våren for 4-årige kaldblodshester. Finalen med 150.000 kr til vinneren kjøres i Bergen, lørdag 6. juni.

Veikle Balder Cup retter seg mot 4-årige kaldblods som i elleve forsøk kvaler inn til den store finalen i V75 på Bergen den 6. juni. Her gis en fin mulighet for unge hester å konkurrere sammen og ikke møte eldre hester.

Kvalifiseringsløpene kjøres på hverdagstravet i V65 og på Bjerkes V75-onsdager, alltid med minst 30.000 kr i førstepremie. Finalen i Veikle Balder Cup kjøres i V75 på Bergen, lørdag 6. juni. Det venter hele 150.000 kr. til vinneren i finalen.
Poengberegning i forsøkene: 30-12-8-6-4-3-1p.

Terminliste 2015 med proposisjoner : Trykk her for å komme til mer oversiktlig tabell
Bjerke 11. mars                       Stengt 80′. Tillegg 20 m v 25′, 40 m ved 45′
Bjerke 25. mars                       Stengt 140′. Tillegg 20 m ved 40′, 40 m v 75′
Klosterskogen 4. april              Alle. 20 m v 60′, 40 m v 125′, 60 m v 400′
Biri 10. april                             Stengt 80′
Forus 14. april                         Tillegg 20 m v hvert v 30′
Jarlsberg 17. april                    OBS NY PROPOSJON: Stengt ved 140 000;-kr, 20m ved 65 001;-kr, 2100m
Momarken 24. april                  Alle
Jarlsberg 8. mai                       Hopper. Stengt 100′. Tillegg 20 m v 30′, 40 m v 50′
Bergen 16. mai                        Alle. Tillegg 20 m v 75′, 40 m v 175′, 60 m v 500′
Leangen 25. mai                     Stengt 125′. Tillegg 20 m v 65′
Bjerke 27. mai                         Hopper. Tillegg 20 m v hvert v 50′
BERGEN 6. JUNI – FINAL      Tillegg 20 m v 150′, 40 m v 350′

IMG_8359

Alle kvalifiseringsvinnerene vil få dekken og gullrosett fra Veikle Balder, oppdretter av kvalvinner vil få et diplom.

Det tas forbehold om eventuelle endringer under året. Besøk derfor denne siden igjen for å sjekke eventuelle endringer/oppdateringer.

Regler for finalen i Veikle Balder Cup 2015:
De 15 hester med mest poeng fra de 11 kvalifiseringsløpene i 2015 er startberettiget i Veikle Balder Cup Finale. Ved frafall fylls finalen av reserver fra grunnserien, fra plass 16, osv. Ved eventuelt ledige plasser er løpet åpent for alle 4-årige, der uttag gjøres etter startpoeng.

IMG_0114IMG_0545

Veikle Balders seiersdekken samt gullrosett til vinneren. Veikle Balders gavepremier til oppdretter, eier, trener, kusk og oppasser.

Teksten kopiert fra www.travsport.no

IMG_0497

Link til DNT`s side om Veikle Balder Cup: trykk her 

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.