Veikle Balder Cup 2017

IMG_1415

Ingbest vant Veikle Balder Cup 2016

DNT arrangerer, i samarbeid med Veikle Balder, en løpsserie for 4-årige kaldblodshester, som går hver vår. Finalen kjøres i år under Midsommertravet med V75 på Leangen lørdag 24. juni. Nytt av året er at det er en fordobling av førstepremien til hele 200 000;- kr!

 

Veikle Balder Cup retter seg mot 4-årige kaldblods som i sju forsøk kvaler inn til den store finalen i V75 på Leangen. Her gis en fin mulighet for unge hester å konkurrere sammen og ikke stadig møte eldre hester. Kvalifiseringsløpene kjøres på hverdagstravet i V65 og på Bjerkes V75-onsdager, alltid med 40.000 kr i førstepremie. Et av kvalløpene er et rent hoppeløp og i et løp har hopper fordel med at de kan ha høyre grunnlag. Veikle Balder har jobbet for at Veikle Balder Cup skal ha en egen finale for hopper, og etter diskusjoner med DNT virket det som om det skulle gå og ordne. Det gikk dog dessverre ikke å få til dette allerede i år ifl. sportsavdelingen i DNT. Det ble for nære til to andre storløp for 4-årige hopper; Vinvaras minneløp på Bjerke 11/6 og Hoppechampionatet på Drammen 1/7. Degge med hele 100 000;- kr i førstepremie. Da var det ikke plass for et ytterligere storløp for de fireårige damene med bare noen ukes mellomrom. Vi har forståelse for den situasjonen, men er veldig lei oss for at ikke det ble noen egen hoppefinale i Veikle Balder Cup 2017. Vi vil jobbe hardt for at det skal bli det i 2018 og framover. Dette kommer vi tilbake til.

 

Poengberegning i forsøkene: 30-12-8-6-4-3-1p

 

Veikle Balder vil gi alle vinnere av kvalifiseringene seiersdekken og Veikle Balders Gullrosett. I finalen vanker det blomsterkrans, Veikle Balders ulldekken og en stor Veikle Balder gullrosett til vinneren! Det blir også gavepremier til eier, oppdretter, trener, kusk og oppasser.
 

IMG_8359

 

På DNTs hjemmeside ligger det en oppdatert liste på poengstillingen etter hvert som Veikle Balder Cup skrider frem. Den kan du finne her.

 

Veikle Balder håper at så mange som mulig av våre kaldblods fireåringer vil være med å delta i denne fine løpsserien! Vi vil ha representanter til stede ved alle kjøringene med kvalifiseringer, så ta gjerne kontakt med oss om dere vil vite mer om kaldblodsforeningen Veikle Balder. Ved finalen på Midsommertravet vil hele styret i Veikle Balder forsøke å være tilstede. Første kvalifisering er allerede den 15. mars på Bjerke. Vel møtt og husk å melde! Lykke til!

Veikle Balder Cup – 4 år kaldblods 2017
Dato Bane Proposisjon Dist 1.premie  
15.mar Bjerke Stengt 100.000 kr. 20 m ved 55.000 kr. 2140v 40 000
21.apr Biri Stengt 60.000 kr. (hopper 100 000 kr) 2100a 40 000
25.apr Forus 20 m for hvert vunnet 30 000 kr. 2040v 40 000
14.mai Sørlandet Stengt 150 000. 20 m ved 45 001 kr, 40 m v 85 001 kr 2140v 40 000
19.mai Momarken Hopper. Stengt 125.000 kr. 20 m v 30.001 kr, 40 m v 55.001 kr. 2140v 40 000
26.mai Jarlsberg Alle. 20 m ved 100 001 kr, 40 m ved 300 001 kr. 2100v 40 000
07.jun Bjerke Stengt 80.000 kr. 20 m ved 45.000 kr. 2140v 40 000
24.jun Leangen FINALE. 20 m ved 75 001 kr, 40 m ved 150 001 kr, 60 m v 350 000 kr 2140v 200 000    
OBS: Det tas forbehold om endringer

 

Forfatter: Målfrid Vatne

 

(dette innlegget finnes også under Arrangementer i fanene øverst)

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.