Veikle Balder Cup Finaler 2018 – Leangen 23. juni.

 

 

Vill Solen – vinneren av Veikle Balder Cup finale 2017.

 

DNT i samarbeid med Veikle Balder arrangerer løpsserien Veikle Balder Cup for 4-årige kaldblodshester. Finalene kjøres i år under Midsommertravet med V75 på Leangen nå på lørdag den 23. juni. Veikle Balder har lenge jobbet for at hoppene skal få en egen finale, og i år blir det det. Både finalen i åpen klasse og for hoppene har 125 000kr i førstepremie. Det har vært god oppslutning i de fleste kvalifiseringsløpene, som alle her hatt 20 m godtgjørelse for hopper. I finalene er det starterklært ti hopper og åtte hingster i åpen klasse. Veikle Balder veldig glade for den gode oppslutningen av hoppene, det viser at det er rett å få en egen hoppefinale. Det er viktig at både startprosenten og inntjeningsmulighetene til våre kaldblodshopper øker og det jobber Veikle Balder sterkt for.

 

Åpen avdeling

 

Hoppeavdeling

 

Som kuriositet kan nevnes at både Brenne Banker og Ness Tjo Edel vant begge sin klasse på Veikle Balders Landsfinale 2016. I Kvalifiseringsløpet på Bjerke 23. mai kjempe de side om side nedover oppløpet. På samme måte som i Veikle Balders Landsfinale trakk Brenne Banker det lengste strået og vant. I 2016 ble han Dagens Hest. Nå slipper de møte hverandre, så det kan blir en nye rosetter og seiersdekken fra Veikle Balderbegge på disse to vakere hestene. To hester til i finalene var med i Veikle Balders Landsfinale 2016; Faks Blæsen (semifinalist) og Daragon.

 

 

Brenne Banker – dagens hest 2016!

 

Brenne Banker
Ness Tjo Edel

 

 

Faks Blæsen
Daragon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foruten 125 000 i første i begge finalene vanker det seiersdekken og blomsterkrans til seirende hester, Alm Svarten statuett i tre til eier og oppdretter i begge finalene og gavepremier til oppasser og trener.

 

 

Alm Svarten statuetter

 

Alle startende hester får en gave fra Veikle Balder om de kommer til Veikle Balders stand på publikumplass. Der vil det også bli kaldblodsquiz med fine premier. OBS!  Alle nye medlemmer som melder seg inn i foreningen på Leangen på lørdag er med i trekningen om en selebagg med Veikle Balder logo. Leangen Travbane spanderer lunsj til de startende.

 

 

 

Velkomne til Veikle Balder Cup finaler på Leangen lørdag! Kom gjerne innom Veikle Balders stand på publikumplass for en hyggelig kaldblodsprat.

 

 

Mvh Målfrid Vatne, for styret