Veikle Balder Cup Finaler 2018 – Leangen 23. juni.

 

 

Vill Solen – vinneren av Veikle Balder Cup finale 2017.

 

DNT i samarbeid med Veikle Balder arrangerer løpsserien Veikle Balder Cup for 4-årige kaldblodshester. Finalene kjøres i år under Midsommertravet med V75 på Leangen nå på lørdag den 23. juni. Veikle Balder har lenge jobbet for at hoppene skal få en egen finale, og i år blir det det. Både finalen i åpen klasse og for hoppene har 125 000kr i førstepremie. Det har vært god oppslutning i de fleste kvalifiseringsløpene, som alle her hatt 20 m godtgjørelse for hopper. I finalene er det starterklært ti hopper og åtte hingster i åpen klasse. Veikle Balder veldig glade for den gode oppslutningen av hoppene, det viser at det er rett å få en egen hoppefinale. Det er viktig at både startprosenten og inntjeningsmulighetene til våre kaldblodshopper øker og det jobber Veikle Balder sterkt for.

 

Åpen avdeling

 

Hoppeavdeling

 

Som kuriositet kan nevnes at både Brenne Banker og Ness Tjo Edel vant begge sin klasse på Veikle Balders Landsfinale 2016. I Kvalifiseringsløpet på Bjerke 23. mai kjempe de side om side nedover oppløpet. På samme måte som i Veikle Balders Landsfinale trakk Brenne Banker det lengste strået og vant. I 2016 ble han Dagens Hest. Nå slipper de møte hverandre, så det kan blir en nye rosetter og seiersdekken fra Veikle Balderbegge på disse to vakere hestene. To hester til i finalene var med i Veikle Balders Landsfinale 2016; Faks Blæsen (semifinalist) og Daragon.

 

 

Brenne Banker – dagens hest 2016!

 

Brenne Banker
Ness Tjo Edel

 

 

Faks Blæsen
Daragon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foruten 125 000 i første i begge finalene vanker det seiersdekken og blomsterkrans til seirende hester, Alm Svarten statuett i tre til eier og oppdretter i begge finalene og gavepremier til oppasser og trener.

 

 

Alm Svarten statuetter

 

Alle startende hester får en gave fra Veikle Balder om de kommer til Veikle Balders stand på publikumplass. Der vil det også bli kaldblodsquiz med fine premier. OBS!  Alle nye medlemmer som melder seg inn i foreningen på Leangen på lørdag er med i trekningen om en selebagg med Veikle Balder logo. Leangen Travbane spanderer lunsj til de startende.

 

 

 

Velkomne til Veikle Balder Cup finaler på Leangen lørdag! Kom gjerne innom Veikle Balders stand på publikumplass for en hyggelig kaldblodsprat.

 

 

Mvh Målfrid Vatne, for styret

 

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.