VEIKLE BALDER CUP KVAL 5, 6 &7

Veikle Balder Cup kval 5 på Forus 1. april

Løpet på Forus på «aprilsnar» dagen ble vunnet av  Tinn Jerker fra 20 m tillegg på fine 1.27.7/2060m. Tinn Jerker vant med hode forran favoritten Karnlands Odin fra lengste tillegget. Tredjehesten ble Tangen Bris, også han fra 40m tillegg. Tinn Jerker eies av Stall Todden ved Gunn Merete Sør-Reine og er oppdrettet av Tore Sør-Reine. Kusk var Gunnleif Tolfsen. Hingsten er etter Mørtvedt Jerkeld og under Braute-hoppa Tinå.

 

Veikle Balder Cup kval 6 Leangen 7. april

 

Remkvikk vant Veikle Balder Cup kval 6 på Leangen 6/4-14.. Kusk Ragnhild Bjørnbeth
Remkvikk vant Veikle Balder Cup kval 6 på Leangen 6/4-14.. Kusk Ragnhild Bjørnbeth

Foto: Lillian Richstad

 

Mandag 7. april vant Remkvikk Veikle Balder Cup kval på Leangen, også han fra 20m tillegg og seiersmarginen var også her et hode foran nr to Sindo X.. Tredjehesten ble Tøff. Remkvikk ble kjørt av Ragnhild Bjørnbeth inn til tiden 1.33.1/2160m med galopp. Eier  og oppdretter av Remkvikk er Petter Willmann. Lome Elden er far til hingsten og Remina e. Finstad Lars er mor. Remina igjen er datter av berømte Ertebella, som er mor og stammor til mange gode Trønderhester, bla Viggvar & Ertebron mfl.

(Bilde av vinneren kommer!)

 

Veikle Balder Cup kval 7 Bjerke 9. april

Eikmann og kusk Jan Martin Bjerring
Eikmann og kusk Jan Martin Bjerring

Allerede to dager senere var det klart for neste kvalifisering til cupen, denne gang igjen på Bjerke. Her vant strekhesten Eikmann, med Jan Martin Bjerring ved tømmene. Eikmann holdt unna for de mer garvede konkurrentene på tillegg og vant på fine 1.28.5/2140m. Andrehesten i mål var Frøyu Ty fra 20 m tillegg og nr. tre ble Junifaks fra 40m tillegg. Junifaks var for øvrig finalist i Veikle Balders Landsfinale 2012!. Favoritten Tinn Balder galopperte, men berga siste premien og poeng i cupen. Eikmann er en riktig Hadelandshest som eies og er oppdrettet av Ola Skiaker og hestens morstamme går tilbake til Grans Ulla (oldemor), som er mor til de kjente Almhestene med etternavn Kvikk, Sannar og Silver. Moe Odin er far til hingsten og Lome Elden datteren Alm Pila er mor.

 VEIKLE BALDER GRATULERER ALLE TRE VINNERENE!

 

Frøyu Ty ved seiersermonien flankert av eiere og oppdertterene Nils-Erik Frøhaug  og Mari Foss Frøhaug og premieutdeler fra Veikle Balder Jahn Schou.
Frøyu Ty flankert av eiere og oppdertterene Nils-Erik Frøhaug og Mari Foss Frøhaug og premieutdeler fra Veikle Balder Jahn Schou.

Etter sju kvalifiseringer leder Frøyu Ty Veikle Balder Cup med hele 96 poeng, foran Eikmann med 38 poeng. Tretti poeng (fra en seier) har fire hester; Philip Lyn, Jarli Svarten, Tinn Jerker og Remkvikk.

 

Her kan du følge poengstillingen i Veikle Balder Cup og lese mer om serien: Trykk her for link

 

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.