Veikle Balders Årskavalkade 2014 er på vei!

Mandag 15. desember ble Veikle Balders Årskavalkade klar på trykkeriet på Dokka og postet til alle foreningens medlemmer og til alle som bedekte en kaldblodshoppe i 2014. Bladet er sendt med B-post, og det tar 3-5 dager. Det vil si at alle bør ha fått Årskavalkaden i postkassen uke 51.

Framsiden på Årskavalkaden
Framsiden på Årskavalkaden

Årskavalkaden er på 52 sider, fullspekket med kaldblodsstoff. Den inneholder bla artikler om Jon A Høgstad og Jan Schou som mottok Veikle Balders Hederspris 2014, «mitt beste kaldblodsminne» av Sverre Stang, artikkel om Landsfinalen m bilder av alle hestene, liste over alle kaldblodsføll født 2014, julenovelle, artikkel om våre fire elitehingster og mye mer.

Om du ikke allerede er medlem (alle medlemmer vil så klart få årskavalkaden, den ble utsendt 15/12 fra trykkeriet) kan du melde deg inn i Veikle Balder og få til sendt Årskavalkaden 2014 ved å enten gå inn på hjemmesiden på http://veiklebalder.no/foreningen/bli-medlem/ og sende inn skjemaet eller maile til [email protected], alternativt betale medlemskapet på kr 350;- på konto 2050.31.83006. og oppgi navn, adresse, telefonnr og mailadresse. Til de av dere som får årskavalkaden siden dere har bedekket hoppe i 2014, så kan dere melde dere inn i foreningen ved å benytte giro som ligger vedlagt i bladet.

TIL ALLE NYE: VELKOMMEN SOM MEDLEM I VEIKLEBALDER!

 

OG TIL DERE ALLE ØNSKER VEIKLE BALDER DERE EN FIN FØRJULS TID OG KOS DERE MED ÅRSKAVALKADEN! HÅPER DEN FALLER I SMAK!

 

Hilsen fra Årskavalkade komitèen

Fredrik Eng, Vidar Arnesen, Ole Sylte Heggest og Målfrid Vatne