VEIKLE BALDERS LANDSFINALE 2021

VEIKLE BALDERS LANDSFINALE 2021

Veikle Balders Landsfinale blir i år arrangert på Biri 8. og 9. oktober. Som i fjor, vil Veikle Balders Landsfinale foregå med direkte påmelding etter «Først til mølla-prinsippet». Flere av landets største utstillinger er også i år avlyst pga. coronapandemien. Siden flere områder i landet derfor blir uten eller med dårlig offisielt utstillingstilbud, har Veikle Balders utstillingskomite valgt å gå for at det blir direkte påmelding til Landsfinalen dette året også. Detaljer om påmelding vil komme senere. Vi gjør oppmerksom på at det altså IKKE går å melde på til Landsfinalen ennå, men utførlig informasjon om når og hvordan vil bli publisert på foreningens hjemmeside og Facebookside ca 20. august. Alle medlemmer vil også få informasjonen via mail. ‘

For å delta på Landsfinalen, som ved alle andre Veikle Balders arrangement, må eier/leier, utstiller og/eller trener være medlem i Veikle Balder. Er du ikke det ennå, men ønsker å melde hest, så bli medlem allerede nå, så får du direktesendt informasjon om Landsfinalen og innmelding når den tid kommer. Her kan du melde deg inn i foreningen: Bli Medlem – Veikle Balder

Landsfinalen vil bli arrangert etter samme mal som tidligere og er for toårige kaldblods hopper og hingster. Det blir både en eksteriørbedømmelse og en travprøve. Seks hester i hver klasse går videre til semifinale lørdag formiddag. Der velges det ut tre hopper og tre hingster til en finale, der disse så rangeres i kvalitet I, II og III. Som tidligere blir det pengepremier til alle som går videre. Det er mønstringspremie til beste mønstrer og diverse gavepremier. Dagens Hest får en sølvpokal fra DNT. Dette er en superfinale mellom beste hoppe og beste hingst. Fredag kveld ønsker vi å samle alle utstillere/eiere/oppdrettere og andre interesserte kaldblodsfolk til en felles middag og sosialt samvær i restauranten på Biri travbane. Mer informasjon om dette kommer også senere.

Veikle Balder vil, til en hver tid, forholde seg til myndighetenes råd og regler mht. Covid-19, så endringer kan forekomme.

Samme helg er det kåring av kaldblods avlshingster og en V75 kjøring med bare kaldblodsløp. Bl.a. går begge finalene i Veikle Balder Cup denne lørdagen på Biri.

Ved spørsmål kontakt Målfrid Vatne (90716901) eller Egle Morstad (41753577). Forespørsel kan også sendes [email protected].

VELKOMMEN TIL HØSTENS KALDBLODS-MEETING PÅ BIRI !

Vennlig hilsen      Utstillingskomiteen i Kaldblodsforeningen Veikle Balder.