VEIKLE BALDERS LANDSFINALE FINALISTER I KRITERIET

Lannem Silje ved Veikle Balders Landsfinale 2012. hun ble nest beste hoppe og stil som nr II i kvalitet. Mønstres av eier Ola M Skrugstad.
Lannem Silje ved Veikle Balders Landsfinale 2012. hun ble nest beste hoppe og stilt som nr II i kvalitet. Mønstres av eier Ola M Skrugstad.

Av de seks finalistene i Veikle Balders Landsfinale 2012 (tre hopper og tre hingster) er hele tre av dem kvalifisert til Kriteriefinalene i helga! Det synes vi er flott, og viser at det er bra å ha et godt eksteriør og gode bevegelser for å nå langt på travbanen. Veikle Balder arrangerer bla Landsfinalen for å sette fokus på eksteriør og utstillinger. Vi vil verdsette dette ved å arrangere en slik finale med flotte premier og også pengepremiering til de beste.

På Landsfinalen 2012 ble hoppa Lannem Silje nest beste hoppe. Hun har dominert kullet i år og har slått hingstene. Senest i Svenske Kriteriet på Dannero. Topp hoppa e Åsajerven har til nå sprunget inn hele 748 274;- kr og gått raske 1.24.6/2100m auto. Lannem Silje er favoritt til seieren i Norsk Trav Kriterium på Bjerke søndag 8/9-13. Videre er også Junifaks (106 907;-/1,27,7) som ble kval III hingst og Philip Lyn (61 000;-/1.28.6) som var semiefinalist i Landsfinalen kvalifisert til Kriteriet. I Hoppe Kriteriet er Alm Rodina, som ble beste hoppe på Veikle Balders Landsfinale i fjor, kvalifisert. Alm Rodina  e. Bork Odin har til nå sprunget inn 51 000;- kr og har rekorden 1.30.7. Av hoppene i Hoppe Kriteriet var også Vesle Frøken Støen kvalifisert til Veikle Balders Landsfinale med sløyfe og stilt i kvalitet på regional utstilling, men hun ble dessverre strøket fra Landsfinalen. Det gode eksteriøret hadde hun dog bevist. Tre Landsfinale deltagere til var med i Kriteriekvalifiseringene, men de rekte ikke helt opp denne gangen. Det var Sot Jo, Bitteliten og Sprett Odin, der sistnevnte var semiefinalist i Landsfinalen.

Alm Rodina; beste hoppe ved Veikle Balders Landsfinale 2012. Mønstres av eier Knut Horgen.
Alm Rodina; beste hoppe ved Veikle Balders Landsfinale 2012. Mønstres av eier Knut Horgen.

Veikle Balders Landsfinale 2013 arrangeres på Biri Travbane 8.-9. november. Kommer tilbake senere med kvalifiserte hester. Kommer også senere med en sak om hvordan det har gått med alle Landsfinale deltagerne.

Veikle Balder ønsker Landsfinale deltagerne og alle de andre kaldblodshestene i Kriteriet og Derby lykke til i helgen! Det blir masse flott kaldblodssport og annen travsport på Bjerke denne helga.

Utst lørdag

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.