VEIKLE BALDERS LANDSFINALE FINALISTER I KRITERIET

Lannem Silje ved Veikle Balders Landsfinale 2012. hun ble nest beste hoppe og stil som nr II i kvalitet. Mønstres av eier Ola M Skrugstad.
Lannem Silje ved Veikle Balders Landsfinale 2012. hun ble nest beste hoppe og stilt som nr II i kvalitet. Mønstres av eier Ola M Skrugstad.

Av de seks finalistene i Veikle Balders Landsfinale 2012 (tre hopper og tre hingster) er hele tre av dem kvalifisert til Kriteriefinalene i helga! Det synes vi er flott, og viser at det er bra å ha et godt eksteriør og gode bevegelser for å nå langt på travbanen. Veikle Balder arrangerer bla Landsfinalen for å sette fokus på eksteriør og utstillinger. Vi vil verdsette dette ved å arrangere en slik finale med flotte premier og også pengepremiering til de beste.

På Landsfinalen 2012 ble hoppa Lannem Silje nest beste hoppe. Hun har dominert kullet i år og har slått hingstene. Senest i Svenske Kriteriet på Dannero. Topp hoppa e Åsajerven har til nå sprunget inn hele 748 274;- kr og gått raske 1.24.6/2100m auto. Lannem Silje er favoritt til seieren i Norsk Trav Kriterium på Bjerke søndag 8/9-13. Videre er også Junifaks (106 907;-/1,27,7) som ble kval III hingst og Philip Lyn (61 000;-/1.28.6) som var semiefinalist i Landsfinalen kvalifisert til Kriteriet. I Hoppe Kriteriet er Alm Rodina, som ble beste hoppe på Veikle Balders Landsfinale i fjor, kvalifisert. Alm Rodina  e. Bork Odin har til nå sprunget inn 51 000;- kr og har rekorden 1.30.7. Av hoppene i Hoppe Kriteriet var også Vesle Frøken Støen kvalifisert til Veikle Balders Landsfinale med sløyfe og stilt i kvalitet på regional utstilling, men hun ble dessverre strøket fra Landsfinalen. Det gode eksteriøret hadde hun dog bevist. Tre Landsfinale deltagere til var med i Kriteriekvalifiseringene, men de rekte ikke helt opp denne gangen. Det var Sot Jo, Bitteliten og Sprett Odin, der sistnevnte var semiefinalist i Landsfinalen.

Alm Rodina; beste hoppe ved Veikle Balders Landsfinale 2012. Mønstres av eier Knut Horgen.
Alm Rodina; beste hoppe ved Veikle Balders Landsfinale 2012. Mønstres av eier Knut Horgen.

Veikle Balders Landsfinale 2013 arrangeres på Biri Travbane 8.-9. november. Kommer tilbake senere med kvalifiserte hester. Kommer også senere med en sak om hvordan det har gått med alle Landsfinale deltagerne.

Veikle Balder ønsker Landsfinale deltagerne og alle de andre kaldblodshestene i Kriteriet og Derby lykke til i helgen! Det blir masse flott kaldblodssport og annen travsport på Bjerke denne helga.

Utst lørdag