Veikle Balders Landsfinalelotteri 2016

Veikle Balder arrangerer Landsfinalelotteriet 2016 for å finansiere Veikle Balders Landsfinale for 2-årige kaldblodshester på Biri 4.-5. november 2016. Vi håper så mange som mulig vil være med å støtte oss ved å kjøpe lodd. Man kan vinne gratis føllavgift 2018 i topphingstene Moe Odin, Tekno Odin og Åsajerven. Gevinstene er gitt av hingsteeierene og Veikle Balder er veldig takknemlige for den store gavmildheten og deres støtte til Landsfinalen!

 

Lodd kan kjøpes på Veikle Balders stand under klasseløpshelga, i hesteringen og på auksjonen. Man kan også sette inn kr 200;- pr. lodd på konto 2050.38.45394. Merk betalingen med navn, adresse, telefon og mail. Lodd blir da tilsendt. Det vil også bli solgt lodd under Veikle Balders Landsfinale på Biri og ved visse travkjøringer, samt på vår generalforsamlingen.

 

 

Gevinster (må benyttes i 2017):

Bedekningsrett 2017 med gratis føllavgift MOE ODIN 2018

Gratis booknigsavgift 2017 og gratis føllavgift på TEKNO ODIN 2018

Bedekningsrett 2017 og gratis føllavgift ÅSAJERVEN 2018

Tekno Odin

 

Tekno Odin er født i 2008, og har en avlsindeks på 129. Han er fremdeles aktiv løpshest, og har hittils startet 99 ganger, hvorav han har vært først 60 ganger. Han har tjent 9,4 millioner kroner. Han er etter Moe Odin og Eliteavlshoppa Lyana (e: Spang Best). Som 3-åring vant han 10 av 12 løp inklusive Norsk Travkriterium, Sørlandets 3-års Cup, Biri Oppdretningsløp, Nils A Skjolds æresløp, og Alm Rau Jos æresløp. Som 4-åring vant han 12 av 15 løp; norsk og svensk Derby, Kongepokalen, Sleipner Cup, Prinsessan Madeleines Pokal og Jacob Melands æresløp. Som eldre har han blant annet vunnet Norgesmesterskapet (x 3), Jacob Meyer, Elitkampen, Nordisk Mesterskap, Erkon Pokaali, Alm Svartens æresløp, Bork Rigels æresløp (x 2), Moe Odins æresløp, Jacob Mælands æresløp (x 2) og Vintillatravet. Tekno Odins eldste avkom er født 2013, der Havblikk er den som har skilt seg ut mest hittils. Han har også avkom tilsalgs på Klasseløpsauksjonen: katalognr: 7, 63, 96, 101 og 111.

 

Åsajerven

 

Elitehingsten Åsajerven er født i 2002, og har en avlsindeks på 125. Han er etter avlsmatadoren Järvsöfaks og Sindy Vinter. På 107 starter vant han 44 ganger, tjent 5,9 millioner kr og gikk sitt siste løp som 11-åring. Som 3-åring vant han 5 av 10 løp inklusive Kriteriet og Kåre Krosbys minneløp, mens han ble annen i Biri Oppdretningsløp. Som 4-åring vant han 4 av 8 løp og ble annen i Norsk Travderby, Svenskt Kallblodsderby og Kongepokalen. Som eldre har han blant annet vunnet Nordisk Mesterskap i Finland, Norgesmesterskapet, Lars Laumb, Jacob Meyer, Bork Rigels æresløp samt Alm Svartens æresløp. Åsajervens eldste avkom er født 2007, med unikumet Lannem Silje som det beste avkommet hittils. Han har 18 avkom i Norge som har tjent mer enn 500 000 kr, samt 5 kårede hingster. Han har også endel avkom tilsalgs på Klasseløpsauksjonen: katalognr: 12, 15, 22, 42, 45, 61, 78, 81, 110, 120, 130, 134, 139 og 145.

 

Moe Odin

Elitehingsten Moe Odin er født i 1997 og har en avlsindeks på 133. Han er etter avlsmatadoren Elding og eliteavlshoppa Moe Vilja. På 160 starter vant han 92 av dem, og tjente drøyt 10 millioner kroner. Han gikk sitt siste løp som 14-åring. Han var ubeseiret som tre- og fireåring, og har vunnet blant annet Norsk Travkriterium, Biri Oppdretningsløp, Nils A Skjolds æresløp, Klosterskogen Oppdretningsløp, Norsk Travderby, Kongepokalen, Gullsmed Otterens 4-års løp, Ole Uttisruds minneløp og Telemarksløpet. Som eldre har han blant annet vunnet Norgesmesterskapet, Elitkampen, Alm Svartens æresløp, Jakob Meyer, Lars Laumb, Vintillatravet, Arnt Paulsens minnesløp (x 3), Klosterskogens Eliteløp (x 2), Thor Østbys minneløp (x 5), Troll Jahns æresløp (x 4) og Østfoldpokalen (x 3). Moe Odins eldste avkom er født 2002, og den beste hittils er Tekno Odin (som også er Veikle Balders Landsfinalelotteri-hingst). Moe Odin har 28 millionærer i Norge og Sverige! Han har også endel avkom tilsalgs på Klasseløpsauksjonen: katalognr: 10, 11, 32, 37, 50, 51, 57, 79, 80, 88, 119, 128, 146, 151 og 158.

 

For Moe Odin og Åsajerven gjelder at du betaler bookningsavgift og evt andre avgifter til stasjonen hingsten står på/evt. mottakerstasjon, mens føllavgiften på evt. føll født 2018 er gratis. Vinneren vil altså få sprangseddelen uten ytterligere avgifter.

 

Angående Tekno Odin så er oppstalling ikke bestemt, så gevinsten gjelder inseminering med fryst sperma på valgfri godkjent stasjon. Vinner må betale avgifter til stasjonen, men bookningsavgift i 2017 og føllavgiften i 2018 er gratis.

 

Veikle Balder vil takke eierne til Moe Odin, Tenko Odin og Åsajerven for at de vært så velvillige og gitt Landsfinalelotteriet disse flotte gevinstene!

 

TUSEN TAKK!

 

Trekning skjer på Veikle Balders Generalforsamling 25/2 2017.

 

Vinnere blir kontaktet og det kunngjøres på www.veiklebalder.no, samt i  Veikle Balders Vårnummer. Usolgte lodd er ikke med i trekningen. Antall tillatt solgte lodd er 999 etter tillatelse av Lotteritilsynet med lotterinr. 1152797.

 

Lotteriets adresse: Veikle Balder c/o Jakob Sæthre, Aschimlinna 113, 2760 Brandbu.

 

Håper så mange som mulig er med og støtter Veikle Balders landsfinale ved å kjøpe lodd i Landsfinalelotteriet, og dere kan jo også vinne føllavgifter i noen av landets beste avlshingster!

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.