Veikle Balders Utstillingskomité og Styre takker alle for en flott helg med flotte folk og nydelige kaldblodshester!

Vinner av Hoppefinalen 2018 Ness Tjo Fryd
Vinner  av Hingstefinalen og Dagens Unghest 2018 Åsajerker

Vil med dette takke alle som har vært med på å gjøre Veikle Balders Landsfinale til en stor festhelg for kaldblodshesten!

Tusen takk til hesteeiere, utstillere, medhjelpere, sponsorer; Mustad, Agria, Trav og Galopp Nytt, YesBox, annonsører, samarbeidspartnere; DNT, Biri Travbane ogNHS.

Ingemar og Jan Olov Persson for flott og gripende fortelling om Järvsöfaks fredag kveld (det glemmer vi aldri) https://youtu.be/lroB8D85EQY

Patrick Hedqvist fra Mustad og Ida Brekke for fine forelesninger og all publikum som kom og gjorde disse dagene så fine. Og til slutt, men ikke minst takk til alle 45 flotte kaldblodstoåringer -dere er framtiden. Lykke til!

Takk alle sammen!

Hilsen Veikle Balders Utstillingskomite og Styre ved Målfrid Vatne.

 

Leder Fredrik Eng Intervjuet av Trav 365

https://trav365.no/nyheter/stralende-fornoyd-med-helgen/19.1042

Fredrik Eng på Biri Travbane 12-13 oktober 2018

 

Stemningsbilder fra Landsfinalen 2018

Gøy på Landsfinale
Børke Loke beste travprøve, mønstrer og kusk Stian Eilertsen
Egle Morstad dagens fotograf i aksjon
Borkeld og Jonas Vevle

 

Trav og Galopp Nytt’s mønstringspremie
Mjølner Satin vises i ringen.
Lome Teddy og Lars O Romtveit som mønstrer.
HINGSTEKÅRINGEN samtidig med Landsfinalen , her vises Solør Stegg som ble dagens hest på Landsfinalen 2012
Et fint knippe toåringer, klare for travprøven. Bjørke Loke, Bjørn Bork og  Lome Teddy
Tangen Tulla og Nes Tjo Fryd
Tin Indi i ringen for dommerne Monica Låhne og Hans -Ole Olsen-Ingerø
Ola Martin Aasen i dyp konsentrasjon når han viser Åsaguten, vi skimter Bjørn Bork i bakgrunn.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.