Vellykket klasseløpsløpshelg.

 

Seiersermoni etter Norsk Kaldblodskriterium 2014 med vinneren Smedheims Solan i sentrum.
Seiersermoni etter Norsk Kaldblodskriterium 2014 med vinneren Smedheims Solan i sentrum.

 

Under klasseløpshelgen hadde vi i «Veikle Balder» som vanlig en stand.

Vi informerte om foreningen, vervet medlemmer, solgte profilklær herunder trøyer, skyggeluer og jakker med vår logo. Vi hadde også kaffe og kaker (hjemmelaget av Hans Emil).

Vi hadde utarbeidet en quiz som bortimot 200 deltok i, her var det spørsmål om alt fra historiske kaldblods-stammer, storløps-vinnere, kusker og «Veikle Balder» som forening. Det var mange gode svar, men til slutt var det den unge fremadstormende kusken, rytteren og stalljenta, Martine Sørvik som gikk av med seieren – hun fikk utdelt en Veikle Balder-jakke og trøye på seremoni- plass!  Vi gratulerer så mye med en imponerende innsats og fortjent premie!

Det var svært god stemning på standen hele helga, fra styret så deltok leder Tor Finstad og Jakob Sæthre hele helga, ellers var Hans Emil Hansen, Freddy Sten Andersen, Vidar Arnesen og Tor-Martin Moe med som representanter for foreningen – styret vil med dette takke hjertelig for at de fire sistnevnte var med på å gjøre dette til en vellykket promotering av «Veikle Balder».

Vi vil også takke alle som var på besøk og som var med på å gjøre dette til en svært trivelig helg og håper selvsagt at enda fler med hjerte for kaldblodshesten vil vurdere medlemskap hos oss

Vi vil også berømme Bjerke travbane for forbilledlig hjelp og støtte under helgen og selvsagt takke hesteeiere og kusker for fantastisk sport.

Jakob Sæthre for Veikle Balder

 

Veikle Balder ble intervjuet på sermoniplass og vinner av Veikle Balder quizen, Martine Sørvik,  ble offentlig gjort.
Veikle Balder ble intervjuet på sermoniplass og vinner av Veikle Balder quizen, Martine Sørvik, ble offentliggjort.