Tangen Tinn til topps i Veikle Balders Allsidighetscup 2020!

Årets allsidige kaldblodtraver er kåret og vi gratulerer Tangen Tinn med seieren! På en sterk 2.plass kom Marve Tinn, og på en flott 3.plass kom Sterk Odd.

Veikle Balders Allsidighetscup er en cup som foregår gjennom hele året med start 1. januar og avsluttes 31. desember. Poeng samles ved å starte på organiserte stevner i regi av bl.a. Norges Rytterforbund, og det kan samles poeng i hele 9 grener; Dressur, sprang, kjøring, feltritt, distanse, Mounted Games, voltige, westerngrener og arbeidshestgrener. All deltagelse gir poeng. Det gis tilleggspoeng for hester som er aktive i travsporten inneværende år, premiebonus for de som plasserer seg som nr. 1, 2 eller 3. og allsidighetsbonus der man får økende antall poeng etter antall grener man deltar i. Den kaldblodstraveren som har samlet flest poeng i slutten av året vinner Veikle Balders pris for Årets allsidige kaldblodstraver. I tillegg til dekken, heder og ære utbetales det pengepremier; 1. plass 3000 kr, 2. plass 2000 kr, 3. plass 1000 kr.

1.plass: Tangen Tinn e. Moe Odin u. Tangen Kry e. Mjølner Kvikk

Tangen Tinn er fortsatt løpsaktiv med innkjørt 757.677,- sist i løp på Leangen 21. desember hvor han gikk inn til en sterk 2. plass. I cupen har han startet i hele 5 ulike grener; dressur, sprang, feltritt, kjøring og travløp/monte. Tangen Tinn har mange pallplasseringer og kvalifiserte seg bl.a. til finalen i Trøndelag hestesport sin cup for norske hesteraser i sprangridning.  Rytter/kusk: Marion Kleveland og Mona Kleveland.          Foto: Elisabeth Bugge Olsen.

2. plass: Marve Tinn e. Tangen Tinn u. Trampoline e. Saje

Marve Tinn  har tjent 382.935,- og er fortsatt løpsaktiv. I allsidighetscupen har han startet i dressur, sprang, feltritt, kjøring og travløp/monte. Marve Tinn har bl.a. vunnet sammenlagtseieren i Trøndelag hestesport sin cup for norske hesteraser i sprangridning. Rytter /kusk: Marion Kleveland og Mona Kleveland. Foto: Mona Kleveland

3. plass: Sterk Odd e. Bokli Balder u. Søstra e. Elding

Sterk Odd har startet i grenene dressur, kjøring og distanse i cupen. Videre har han med sine mange plasseringer gjennom året fått ærespris under Trøndersk Dressurfestival, best av norske hesteraser. Rytter/kusk: Helen Thoren. Foto: Eli-Karin Neset.

 

Resultatliste Veikle Balders Allsidighetscup 2020